Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F Serisi Geliyor! Artık Yeter Samsung


Yeni Galaxy F serisi geliyor. Bu kadar modelden sonra bir de F serisi alfabede harf kalmadı be Samsung daha neler göreceğiz işte detaylar…

Samsung’un Şubat ayı ortasında Galaxy F62 modelini Hindistan‘da piyasaya süreceği söyleniyor. Koreli şirketler grubunun resmi lansman tarihini açıklaması beklenirken. Hintli E-ticaret devi Flipkart, dörtlü kamera kullanan yeni bir Galaxy F akıllı telefonun satışını yapacağını duyurdu.

Flipkart, yeni tanıtılacak cihaz için, mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden erişilebilen bir promosyon sayfası oluşturdu. Flipkart bu promosyon sayfasında cihazın ismini açıklamazken, ancak “Tam Açık” sloganınını kullanıyor. Bu sloganın Samsung tarafından geçen Eylül ayında tanıtılan Galaxy F serisine ait olduğunu biliyoruz.

Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy F akıllı telefonunda dört kamera ve yana monte edilmiş parmak izi okuyucu bulunuyor
Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy F akıllı telefonunda dört kamera ve yana monte edilmiş parmak izi sensörü bulunuyor.

Flipkart sayfasında bu akıllı telefonun özelliklerini açıklamıyor, ancak birkaç görüntüye yer veriyor, arka taraf da sol üst köşeye yerleştirilmiş kare şeklinde bir dörtlü kamera tasarımı olacağını gösteriyor. Sağ taraftaki çerçevede ise, düğmenin altına gömülü bir parmak izi tarayıcısı varmış gibi görünen güç düğmesinin bulunduğu tuş da gözümüzden kaçmıyor.

Satışa sunulacak akıllı cihazın ekranında selfie kamera için bir çentik veya delik bulunmuyor. Bu da kullanıcıların cihazın pop-up veya ekranın altına yerleştirilen kamera sensörü olacağına inanmasına neden oluyor. Ancak bunun gerçekleşmesi pek olası değil ve muhtemelen ekranda selfie kamerası için bir delik veya çentik olacak.

Bu cihaz Hindistan pazarında yalnızca Flipkart tarafından satılacak. Bir AMOLED panel ile geleceği söyleniyor. Bu da bir ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacağını gösteriyor. Ancak Flipkart tarafından satılacak Galaxy F akıllı telefonun yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip olduğu görüldüğünden, bu cihazın farklı bir cihaz olacağı ihtimalini yükseltiyor. Flipkart 8 Şubat‘ta daha fazla ayrıntı vereceğini söylüyor. Önümüzdeki hafta bu Galaxy F akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi elde edeceğiz. Bu modelin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında şu anlık net bir bilgi mevcut değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu