Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mix Fold 2 Karşınızda! İşte Xiaomi’nin En Pahalı Telefonu


Xiaomi’nin ikinci nesil katlanabilir telefonu nihayet kendisini gösterdi. Xiaomi Mix Fold 2 iddiaya göre ağustos ayında tanıtılacak.

Katlanabilir akıllı telefon segmentinde rekabetin dozu hiç olmadığı kadar artıyor. Samsung, 10 Ağustos tarihinde Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 modellerini duyurmaya hazırlanıyor. OPPO’nun yıl bitmenden iki katlanabilir telefon duyuracağı onaylandı. Yine Huawei’in de P50 Pocket 2 üzerinde çalışmaya başladı. Son olarak Xiaomin’nin de ağustos ayı içerisinde ikinci nesil katlanabilir telefonunu duyuracağı belirtildi. Güvenilir kaynakların aktardıklarına göre Xiaomi Mix Fold 2 bu ay içerisinde resmi olarak görücüye çıkacak. Telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı ise artık belli. Telefonun detaylarına ve sızdırılan fotoğrafa göz atalım.

Xiaomi Mix Fold 2 Karşınızda

Bu görüntü mobil dünyasının ünlü sızıntı kaynaklarından Ice Universe adlı kullanıcı tarafından paylaşıldı. Mix Fold 2’nin büyük ölçüde Galaxy Z Fold serisine benzediğini söyleyebiliriz. Xiaomi’nin en pahalı telefonu olacak Mix Fold 2’nin ayrıca Leica destekli kameralarla donatılması bekleniyor.

Xiaomi Mix Fold 2

 

Mix Fold 2‘de 6,5 inç büyüklüğünde dış ve 8 inç büyüklüğünde iç ekranın yer alması bekleniyor. 12GB’a kadar RAM ve 1TB’a kadar bellek seçenekleri sınacak telefonun işlemci biriminde beklendiği gibi Snapdragon 8+ Gen 1 olacak.

Telefonun arkasında 50 megapiksel ana kamera olacak. Diğer kamera birimlerinin neler olacağı şu an için bilinmiyor. Fotoğrafa bakıldığında iç kısma konumlandırılacak kameranın ekran altına yerleştirildiği görülüyor. Ağustos ayı içerisinde tanıtılacak telefonun küresel çapta satışa sunulması beklenmiyor.

Xiaomi 12 Pro Türkiye Fiyatı Artmaya Başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu