Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia XZ4 tasarımı netlik kazandı! Sony’den uzun bir telefon

Sony Xperia XZ4 akıllı telefonun mobil dünyasında konuşulmasının üzerinden neredeyse bir ay geçti ve artık telefonun tasarımı netlik kazandı diyebiliriz. Son olarak Çin’den gelen görüntüler Sony’nin oldukça uzun bir telefon karşımıza çıkaracağını gösteriyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Ekran koruyucular, Xperia XZ4’te 21:9 ekranın bir kez daha onaylandı. Son dönem telefonlarla birlikte 18:9 / 19:9 ekranlar yaygınlaşırken, Sony’nin bu yeni formattaki telefonu biraz garipsenebilir.

Bir başka görüntü telefonda üçlü arka kameranın yer alacağını gösteriyor. Ses tuşları, parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapan güç botunu ve kamera deklanşörü aynı hizada yer alıyor. Telefonun altında USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve mikrofonu görüyoruz. Xperia XZ4’te 3.5 mm kulaklık girişi ise ne yazık ki kullanılmayacak.

Sony Xperia XZ4 özellikleri

Xperia XZ4’te 6.55 inç büyüklüğünde bir ekran yer alacak. Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak telefonda 6GB RAM ve 64 / 256GB dahili depolama, Android 9 Pie, 3.900 mAh büyüklüğünde pil, üçlü arka kamera öne çıkan bazı özellikler olacak. Telefon, şubat ayında MWC 2019’da tanıtılacak.

 

Nokia 9 PrueView video render görüntüsü ile karşımızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu