Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıMobirollerTeknolojiXbox

Xbox Live Gold Şubat 2022 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu!

Şirketin Xbox Live Gold abonelik yönteminin Şubat 2022 ücretsiz oyunları belli oldu. İşte abonelerin beklediği oyunlar karşınızda.

Xbox, Live Gold ve Game Pass Ultimate aboneleri için Şubat 2022 ücretsiz oyun grubunu açıkladı. Gelecek ayın “Games with Gold” serisi, iki Xbox One oyunu ve iki Xbox 360 oyunu içeriyor. Bunlar pek bilinmeyen oyunlar fakat en azından bir tanesi ilginizi çekebilecek düzeyde olabilir. Gelin ücretsiz oyunlara bir göz atalım.

Xbox Live Gold Şubat 2022 Ücretsiz Oyunları

Xbox One ve Xbox 360 oyun konsolları için ücretsiz verilen şubat oyunlarını, Xbox Series S ve Xbox Series S oyun konsollarıyla da oynayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey geriye uyumluluk sistemini çalıştırmak. Şubat ayının ücretsiz oyunlarını konsollara göre listeleyelim.

Xbox One

  • Broken Sword 5 (1 Şubat ve 28 Şubat tarihleri boyunca erişilebilir)
  • Aerial Knight’s Never Yield (16 Şubat ve 15 Mart tarihleri boyunca erişilebilir)

Xbox 360

  • Hydrophobia (1 Şubat ve 15 Şubat tarihleri arasında erişilebilir)
  • Band of Bugs (16 ve 28 Şubat tarihleri arasında erişilebilir)

Xbox Live Gold

Gold ve Game Pass Ultimate üyeleri, ücretsiz verilen bu oyunları belirttiğimiz tarihler arasında Xbox oyun konsollarındaki hesaplarına ekleyebilir ve oyun keyfinin tadını çıkarabilir. Önümüzdeki günlerde Xbox Game Pass üyeliğinin şubat oyunları da belli olacaktır. Şubat ayında Xbox Game Pass abonelerine hangi oyunların geleceğini sizlere aktaracağız. Gelişmeleri kaçırmamak için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu