AndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Android 11 Kurbanı Mi A3 Kullanıcılarına Xiaomi’den Onarım Müjdesi


Xiaomi’den Mi A3 kullanıcılarına onarım müjdesi. Android 11 güncellemesinden dolayı kurban olan müşteriler, onarımı ücretsiz yaptırabilecek.

Xiaomi’nin saf Android’li Mi A3 modelini bilmeyen yoktur. Zira hayatımıza adım attığı günden beri bu telefonu, sadece sıkıntıları ve problemleri ile tanıdık. Zaten Xiaomi’de bunun farkına vardı ve geçtiğimiz yıl Android One işletim sistemli başka bir telefon duyurmadı.

Serinin son örneği olan A3, bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde Android 11 güncellemesine kavuştu. Kullanıcılarda bu durumu fırsat bilip direkt olarak güncellemeyi kurdular ve kendilerini büyük bir alevin içerisine attığının farkına varmadılar. Ta ki telefonları tamamen kullanılamaz hale gelene kadar.

Xiaomi Mi A3 kullanıcıları güncelleme sonrası batağa düştü

Xiaomi’nin geçtiğimiz haftalarda Mi A3 kullanıcılarına sunduğu Android 11 güncellemesi, cihazları adeta kullanılamaz hale getirdi. Bununla birlikte Çinli üretici, çeşitli yerlerden uyarılar yaparak kullanıcılarının bu güncellemeyi kesinlikle yüklememesi gerektiğini söyledi. Zaten öncesinde de OTA güncellemesini geri çekmişti; ancak iş işten geçti…

Şimdi ise Xiaomi, bu sorundan dolayı mağdur olan kişilerin yaralarını sarmak için işin başına koyuldu. Verdiği sorunlu güncellemesinden dolayı cihazları kullanılamaz hale gelen A3 kullanıcıları, şirketin yeni başlattığı ”ücretsiz onarım” programından faydalanabilecek.

Yapılan resmi açıklamaya göre Android 11 mağduru müşteriler, kendisine en yakın olan servise giderek cihazlarını ücretsiz olarak tamir ettirebilecek. Ayrıca garantisi biten kişilerde, bu onarımdan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Tek yapmanız gereken, en yakın Xiaomi servisine giderek telefonunuz teslim etmek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu