Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Almanıza Gerek Yok! Galaxy S21 Güncelleme ile S22 Olacak!

Samsung’un güncelleme konusundaki yol haritası belli oldu. Galaxy S22 özellikleri güncelleme ile S21’e gelecek. İşte detaylar.

Samsung‘un çiceği burnunda Galaxy S22 serisi, One UI 4.1 arayüzü ile piyasaya sürüldü. Galaxy S21 sahipleri ise geçen yılki amiral gemileri için yeni arayüz güncellemesinin ne zaman piyasaya sürüleceğini merak ediyordu. Bugün gelen haberler ise sevindirici.

Verizon müşteri hizmetleri temsilcisine göre, bu yakında gerçekleşebilir. Bir kullanıcı, Verizon’un müşteri destek personelinden biriyle yaptığı konuşmayı paylaştı. Galaxy S21 serisi için One UI 4.1 güncellemesi sorulduğunda, güncellemenin ay sonuna kadar yayınlanacağını söyledi.

Konuya atıfta bulunan kaynaklar, Galaxy S20 serisinin S21 serisinin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra One UI 3.1 aldığını belirtiyor. Bu nedenle Samsung aynı şekilde güncelleme sunabilir. Ayrıca Samsung, güncelleme durumunu iyileştirdi ve hem S21 hem de S22 serisinin daha uzun yıllar güncelleme alacağını duyurdu.

Galaxy S22

Bu Verizon sözcüsü gerçeği söylediyse, Samsung Galaxy S21 bu hafta bitmeden One UI 4.1 alabilir. One UI 4.1, kullanılabilir RAM’i kullanılmayan depolamayı genişleten sanal bir RAM özelliği sunuyor. One UI 4.1 güncellemesi ayrıca yeniden tasarlanmış bir renk paleti seçici ve kamera için Pro modu gibi yepyeni özellikler içeriyor.

Güncelleme konusunda Çinli rakiplerinin gerisinde kalmamak isteyen Samsung’un elini çabuk tutması çok olası görünüyor. Muhtemelen Mart ayı içerisinde bu güncelleme dünya çapında indirime sunulur. S22’deki özelliklerin bir kısmına sahip olacak olan S21, adeta yeniden hayat bulacak diyebiliriz. Umarız telefondaki batarya tüketimi sorunları da bu güncelleme ile çözüme kavuşturulur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu