Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11 Lite karşınızda! Gençler Bu Telefon Sizin İçin

Xiaomi Mi 11 ailesi genişliyor. Mi 11 Pro derken şimdi de Xiaomi Mi 11 Lite geliyor. İşte gençleri hedef alacak telefonun detayları.

Xiaomi Mi 11 bir süredir satışta, ancak akılların büyük ölçüde Mi 11 Pro modelinde olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Peki daha uygun fiyatlı bir akıllı telefon satın almak isteyenleri ne bekliyor. Xiaomi bu noktada da kullanıcıları unutmuyor ve Xiaomi Mi 11 Lite modelini hazırlıyor.

Uzak Doğu’da Xiaomi Mi 11 Youth Edition ismiyle çıkış yapacak telefonun basın görseli Çin’de bir kaynak tarafından yayınlandı. Kavisli ekran dışında Mi 11’in tasarım anlayışını büyük ölçüde sürdüren telefonda daha ince ve kompakt bir kasa yapısı kullanılacak.

Xiaomi Mi 11 Lite Başlıca özellikleri

Arkada sol üstte, köşeleri oval dörtgen bir alan içerisinde üçlü arka kamera, LED flaş Xiaomi’nin melek gözü adını verdiği kamera dizilimini bir kez daha gözler önüne seriyor. Düz ekranla birlikte maliyetlerin aşağı çekileceği telefonda 6GB bellek, 64GB ve 128GB seçenekleri ve 4.150 mAh büyüklüğündeki pil öne çıkan özelliklerden bazıları olacak.

Mi 11 Lite, Qualcomm’un 8nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 732G işlemcisinden güç alacak. Telefonun bir 5G modelinin olacağı ve bunda ise Snapdragon 765G’nin yer alacağı ifade ediliyor.

Telefonun arka kamera birimi 64 megapiksel ana, 8 megapiksel süper geniş açılı ve 5 megapiksel makro ya da alan derinliği şeklinde olması bekleniyor. 120Hz tazeleme hızına sahip Full HD + LCD ekrana sahip olacak telefonun pili ise 33 watt hızında şarj edilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu