Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Eski OnePlus Kurucusu Hiç Birşey Duyurdu! İşte Yeni Şirketi Nothing!

OnePlus kurucusu ve eski yöneticisi Carl Pei hiç birşey anlamına gelen yeni şirketini duyurdu. Peki Nothing yani hiç birşey ne yapacak?

OnePlus’ın kurucularından olan Carl Pei OnePlus ile yollarını ayırmıştı. Yeni girişimi merakla beklenen Pei, hiç birşey anlamındaki yeni şirketi Nothing’i duyurdu.

YouTuber Casey Neistat, Twitch ortak kurucusu Kevin Lin ve Reddit CEO’su Steve Huffman gibi oldukça yüksek profilli yatırımcıların desteklediği platform için Pei, kusursuz bir dijital gelecek yaratmak için insanlar ile teknoloji arasındaki engelleri kaldırmayı hedeflediğini söyledi.

Oppo tarafından desteklenen OnePlus’ın aksine yeni şirket için Carl Pei bağımsız bir şirket ve kendi ArGe departmanına sahip olacak.  Bu sayede aynı modellerin alt markalarda küçük değişikliklerle sahneye çıkma gibi durumları yaşanmayacak.

2021 yılının ilk yarısında piyasaya çıkacağı söylenen Nothing markalı akıllı cihazların ne olacağı ise şu an için bilinmiyor. Sadece akıllı telefon üretmeyeceği düşünülen marka, oldukça merak uyandırıyor.

Teknoloji dünyasında artık ilginç şeylerin olmadığını söyleyen Pei, bunu değiştirmenin zamanı geldiğini belirtiyor. Tüm bu değişikliklerin hiç birşey olarak Türkçeleştirdiğimiz şirket ile yapılacak olması ise oldukça ironik.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu