Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 50 Pro Kendini Gösterdi!

Huawei’nin yeni canavarı Huawei Mate 50 Pro bugün kendini ekran koruyucusu ile gösterdi. Kavisli ekran bu modelde de yer alacak.

Çinli teknoloji devi Huawei’nin yakında karşımıza Mate 50 ailesi ile çıkması bekleniyor. Bugün ise serinin tepe modeli olacak olan Huawei Mate 50 Pro kendini gösterdi. Ekran koruyucusu ile kendini belli eden telefon kavisli ekran tasarımı ile gelecek. Oldukça şık görünen bu telefon firmanın amiral gemisi segmentinde yer alacak.

Son gelen bilgilere göre bu serinin dört farklı modelinin olması bekleniyor. Bunlar Mate 50, 50X, 50 Pro ve 50 RS olarak isimlendirilecek. Mate 50 ve 50X modellerinde Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti, Mate 50 Pro ve 50 RS’de ise Kirin 9000S yonga setinin kullanılacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Koruyucu camda sadece kulaklık için bir oyuk var. Bu sizi aldatmasın. Çünkü telefon, kamera ve diğer sensörleri barındıracak bir çentik ile donatılacak. Mate 50, ana kamerada üç modül ile gelecek. Huawei Mate 50 Pro, Mate 50 RS ve Mate 50X, dörtlü kamera ve XMAGE teknolojisi ile donatılacak. Bunlar, böyle bir yazılım çözümünü piyasaya süren ilk telefonlar olacak.

Huawei Mate 50 Pro

Bilmeyenleriniz için XMAGE, şirketin bu ayın başlarında duyurduğu yeni bir Huawei markasıdır. Leica ile olan stratejik ortaklığını sonlandıran Huawei’nin XMAGE teknolojisi ile fotoğraf konusunda yine başarılı işlere imza atacağı açıkça ortada. XMAGE teknolojisi ile ilgili şimdilik çok fazla detay paylaşılmadı. Muhtemelen bu serinin tanıtılacağı Ağustos ayında XMAGE hakkında daha fazla detay göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu