AndroidGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerSamsung

Galaxy S23 Ailesi Hakkında Bilgiler Ortaya Çıktı

Samsung’un Ocak ayında tanıtması beklenen Galaxy S23 ailesi hakkında bilgiler oraya çıkmaya başladı. İşte telefonun tek seçenekleri.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bundan 1 ay sonra yeni amiral gemisi modeli ile karşımıza çıkacak. Sızıntıları ile ünlü Evan Blass sayesinde, model numaralarına kadar Galaxy S23 serisinin aksesuarlarının kapsamlı bir listesi bugün sızdı.

Gelen bilgilere göre Galaxy S23 Plus şeffaf bir kılıfa sahip olacak. Bu şeffaf kılıfa farklı renk seçenekleri de eşlik edecek. Tabii ki de deri bir kılıf da bu model için üretilecek. Sevilen Smart View kılıf sadece S23 Ultra modeline özel olacak gibi görünüyor. Samsung’un yeni serisinde kılıflar açısından Ultra modele daha fazla önem vereceği açıkça ortada.

Listenin en önemli kısmı Krem, Yeşil, Lavanta ve Fantom Siyahı içeren S Kalem renk seçenekleri oluyor. Bu S Pen renkleri telefonun gövdesiyle eşleşecek. Bu yüzden Galaxy S23 Ultra’yı lansmanda bu dört renkte alıyoruz.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacak olan yeni serinin kamera tarafında artık elini taşın altına koyması ve DxOMark’ta ilk 5’e oynayan bir kamera kurulumu ile çıkması bekleniyor. Fiyat açısından ise Samsung’un henüz zam yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu