Güncel Teknoloji HaberleriMediaMarkt

MediaMarkt Depoları Boşaltıyor! Kampanya Devam Ediyor

MediaMarkt Depoları Boşaltıyor! Yeni ürünler ile kampanya detaylarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Peki hangi ürünler var?

MediaMarkt ile ilgili zaman zaman sizlerle farklı kampanyaları paylaşıyoruz. Bu kampanyalardan birisi de en sevdiğimiz MediaMarkt Depoları Boşaltıyor kampanyası oluyor. Bu kampanya dahilinde sizlerin hoşuna gidecek ürünlerin fiyatlarını da paylaşmaya devam ediyoruz. İşte bugün de yine bu kampanya detaylarını sizlerle paylaşalım. Şunu da unutmadan ekleyelim; akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine tabletlerden televizyonlara binlerce elektronik ürün MediaMarkt’ta!

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Samsung yeni nesil Galaxy Z Flip 4 tanıtımını yaptı; fakat yeni telefonun fiyatı 25.999 TL olarak açıklandı. Bu fiyatlara çıkmadan katlanabilir telefon almak istiyorsanız bu kampanyayı kesinlikle kaçırmayın deriz. Zira Galaxy Z Flip 3 birçok anlamda Galaxy Z Flip 4 serisinden pekte farklı değil. 16.997 TL seviyelerinde en uygun fiyatlı katlanabilir telefon Galaxy Z Flip 3 ve bu telefon MediaMarkt mağazalarında sizleri bekliyor.

Galaxy Z Flip 3
Galaxy Z Flip 3

FujiFilm Instax Mini 11 Bundle Box Mini Fotoğraf Makinesi

Akıllı telefonlar ile sürekli fotoğraf çekiyoruz ama bu fotoğraflar ya telefonunuzda kalıyor; ya da sosyal medya hesaplarımızda. İşte anılarınızı o anda hemen fiziki bir fotoğrafa dönüştürebileceğiniz FujiFilm Instax Mini 11 Bundle Box ile anılarınız her zaman yanınızda olacak. Ürün ile birlikte 10 adet baskı kağıda da ücretsiz olarak bizlere sunuluyor. 1.997 TL’ye özellikle sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden birisi de bu olabilir…

FujiFilm Instax Mini 11 Bundle Box

HONOR Band 6 Akıllı Bileklik

Pandemi sonrasında önemini daha fazla anladığımız akıllı saatler ve akıllı bileklikler ile sağlığımızı sürekli olarak kontrol altında tutabiliyoruz. İşte fiyat performans odaklı Honor Band 6 ise bize bir akıllı fit ürünün sunabileceği tüm detayları sunabiliyor. 497 TL’lik fiyatı ile oldukça ulaşılabilir olan bu ürünü değerlendirmenizi öneririz. Bu noktada şunun da altını çizelim. Bu ürünün sadece Android telefonlar ile eşleştirilebileceğini ve iOS ekosistemi ile uyumlu olmadığını da belirtelim.

HONOR Band 6
HONOR Band 6

GoPro Hero 9 Wi-Fi 5K Aksiyon Kamera

Benim hiç ihtiyacım yok dediğiniz ama aldıktan sonra da keşke daha önce alsaydım diyeceğiniz ürünlerden birisi kesinlikle aksiyon kameralardır. Bu noktada tüm ekosisteme yön veren marka GoPro’nun Hero 9 modeli ise bu alandaki tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor. Rakiplerine ve bu fiyat segmentindeki muadil ürünlere göre daha fazla pil gücü de sunan GoPro Hero 9 serisi 9.447 TL satış etiketi ile özellikle outdoor sporlar ile ilgilenen kişilerin en iyi arkadaşı olabilir.

GoPro Hero 9
GoPro Hero 9

LENOVO Flex 5 /82HS013MTX

Dizüstü bilgisayarlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Uzun süreli kullanım için tercih edebileceğinizi ürünleri sizlere tavsiye etmek istiyoruz. Özellikle hem ofis hem de okul ile ilgili tüm her şeyi yapabileceğiniz Lenovo Flex 5 serisi 11. Nesil i5-1135G yonga seti, 16GB Ram ve 512GB SSD Hafızası ile bu noktada tam bir fiyat performans ürünü olarak göze çarpıyor. 14 inç Dokunmatik ekran ise bu ürünü daha da özel bir hale getiriyor. 18.497 TL‘lik fiyatı ile kullanıcılarını MediaMarkt Mağazalarında ve mediamarkt.com.tr internet sitesinde bekleyen bu ürüne göz atmadan bilgisayar almayın deriz…

LENOVO Flex 5
LENOVO Flex 5
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu