Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

2021’de Alınacak En İyi Hoparlörlere Sahip Telefonlar!

Piyasaya yeni telefon modelleri çıkmaya devam ederken biz de piyasadaki en iyi hoparlörlere sahip telefonlar modellerinden bahsettik.

Geçtiğimiz haftalar da en iyi bataryaya sahip en iyi işlemcilere sahip telefon modellerinden söz etmiştik. Bugün de en iyi hoparlörlere sahip akıllı telefonlardan söz ettik. Akıllı telefon satışlarında etkisi olan hoparlörler bazen müzik dinlerken bazen de film izlerken epey öne çıkıyor. İşlemciler ve bataryalar kadar hayati önem taşıyan hoparlörler telefonların rakiplere fark atmasına da yol açıyor. Günümüzde virüs salgınından dolayı bazı cihazların lansmanları ertelense de şuana kadar piyasaya çıkan telefonlar oldukça üst düzey performans sunuyorlar. En iyi hoparlörlere sahip telefonlar belli oldu.

2021’in ilk çeyreğinde 346 milyon akıllı telefon çıkarken, 2021 sonuna doğru da 5 milyon katlanabilir telefonun çıkış yapması bekleniyor. Günümüzde hemen hemen her alan da kullandığımız telefonlar hayatımızı kolaylaştırırken her türlü bilgiye de erişmemize fırsat tanıyorlar. Cihazların özelliklerine ve işlevselliklerine göre fiyatları da değişiklik gösteriyor. Bu fiyatlar üzerinde de işlemci ve bataryaların epey öneminin büyük olduğunu söylemeye de gerek yok heralde.

"<yoastmark

En İyi Hoparlörlere Sahip Telefonlar

Aslında en iyi hoparlörlere sahip telefonları araştırmak ve incelemek epey zamanımızı aldı. Piyasada o kadar kaliteli ve üst düzey telefonlar var ki hangisinin ki daha iyi karar vermekte zorlandık. Aşağıdaki listede belirttiğimiz cihazlar şuan da piyasada yer alan en iyi hoparlörlere sahip telefon modelleri olma özelliğine sahipler.

En İyi Hoparlörlü Telefonlar

  • Asus ROG Phone 5
  • Google Pixel 4 XL
  • Apple iPhone 12 Pro Max
  • Xiaomi Mi 11 Ultra 5G
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu