Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTabletTeknoloji

realme Pad Mini Özellikleriyle Yeniden Gündemde

Küçük boyutu ile performans sunması beklenen realme Pad Mini, yeni özellikleri ile gündemde. İşte yaklaşan tabletin tüm detayları.

Çin merkezli teknoloji üreticisi geçtiğimiz günlerde realme Pad isimli tablet modelini duyurmuştu. Dün ise şirket, realme Pad Mini isimli yaklaşan tableti hakkında yeni ve önemli bilgiler paylaştı. Gelin tabletin tüm detaylarına göz atalım.

realme Pad Mini Oldukça İddialı Geliyor

Son aktarılan raporlara göre Mini, ön kısmında bizleri 8.7 inç büyüklüğündeki ve 1340 x 800 piksel çözünürlüğünde bir ekranı ile karşılayacak. Yaklaşan tablet, 7.6 mm kalınlık ve 327 gram ağırlık taşıyacak. Bir tablet için bu değerlerin oldukça ferah bir kullanım ortaya çıkaracağını söyleyebiliriz.

Tabletin UNISOC T616 yonga seti tarafından destekleneceği bildirildi. Tablet, 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB dahili depolama seçeneği ile gelecek. Bu iki seçenekte LTE bağlantı desteğinin yer alacağı da aktarıldı. Ayrıca depolama genişletmek isteyenler için 1TB’a kadar microSD kart yuvası görevde olacak.

realme Pad Mini

Kutudan 18W hızlı şarj destekli 6.400 mAh kapasiteli pil ile çıkacağı bilinen tabletin kameralarıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Alüminyum gövdeli tabletin gri ve mavi renk seçenekleriyle geleceği bekleniyor. Ekran kısmında da orta düzey kalınlıkta çerçeveler görüyoruz.

Böylece tabletin giriş-orta segmentte yer alacak bir model olacağını düşünebiliriz. Yaklaşan tabletin 4 Nisan’da Asya bölgesinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Uygun fiyatlı olması beklenen tabletin ülkemize giriş yapmasını temenni ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu