Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Serisi Çıkış Tarihiyle Samsung Çalışanı Tarafından Sızdırıldı


Son zamanlarda pek çok sızıntısına rast geldiğiniz Galaxy S21 serisi, çıkış tarihi ve renk seçenekleri ile tekrardan gündemde.

2021 yılına girmemize şunun şurasında 20 gün gibi kısa bir süre kaldı. Açık konuşmak gerekirse bu yıl bizler için oldukça kötü geçti. Bununla birlikte şirketlerde çok büyük zararlara uğradılar. Şimdi ise herkes, pandeminin vermiş olduğu zararlardan bir an önce kurtulmak ve eski normallerine dönmek istiyor. İşte bu yüzden de 2021’i bir umut yolu olarak görüyoruz. Akıllı telefon üreticileri de, pandemi dönemindeki zararlarını en kısa şekilde kapatmak için, yeni ürünlerini 2021 yılında ilk fırsatta piyasaya sürecek. Örneğin Xiaomi, Mi 11 serisini bu ayın sonunda bile tanıtabilir. Diğer yandan Samsung’un, Galaxy S21 serisi içinde erken bir lansman planladığı yönünde haberlere var. İşte konumuzda tam Galaxy S21 serisinin çıkış tarihi ile alakalı aslında.

Galaxy S21 serisinin Ocak ayında tanıtılacağına dair pek çok habere denk gelmiştik. Ancak bugün, Samsung’un Bangalore’daki Opera House mağazasında çalışan bir personel, bu telefonların çıkış tarihi ve renk seçenekleriyle ilgili pek çok detaya açıklık getirdi. Bu çalışanın iddialarına göre Galaxy S21 serisi, 14 Ocak tarihinde kullanıcılara ulaşmaya başlayacak.

Samsung Hindistan’da Galaxy S21 serisini ön siparişe açtı

Dün ortaya çıkan haberlere göre Samsung, mobil pazarın en büyük olduğu Hindistan’da Galaxy S21 serisini ön siparişe açtı. Hatta kullanıcılar, serinin en üst modeli olan S21 Ultra’yı , 2.000 rupi karşılığında rezerve edebiliyorlar. Şirket daha sonra sipariş edilen bu telefonu, ayrıntılı bilgileri ve teslimat tarihi ile kullanıcıya iletiyor.

Samsung çalışanına göre Galaxy S21 modeli; gri, pembe, mor ve beyaz renklerde satışa sunulacak. S21 Plus modelinde ise; pembe, mor, gümüş ve siyah renk seçenekleri olacak. Son olarak en üst model S21 Ultra ise, sadece siyah ve gümüş renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Genel olarak konuşacak olursak Galaxy S21 ailesi, 14 Ocak tarihinde dünya çapında tanıtılacak. Kısa süre sonra da bu cihazlar, satışa çıkarılacak ve sahipleri ile buluşmaya başlayacak.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu