Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobirollerTeknoloji

HTC Desire 20 Pro’nun tanıtım tarihi ve özellikleri nihayet belli oldu!!! Bu sefer başaracaksın HTC

Eskilerin en iyi akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC, orta segmenti kasıp kavuracağı Desire 20 Pro’nun tanıtım tarihini nihayet açıkladı

Bir süredir sessizliğe bürünen HTC, yeni orta segment cihazı Desire 20 Pro ile adeta küllerinden doğacak. Tayvanlı üretici tam bu işlerden elini çekecekken böyle bir şeye karar vermesi hepimizi şaşırttı doğrusu. Buna ek olarak şirket bugün yaptığı bir toplantıda yeni akıllı telefonunun tanıtım tarihini de resmen duyurdu.

Resmi bilgilere göre, HTC  Desire 20 Pro 16 Haziran 2020 tarihinde tanıtılacak.

Daha önce Google Play konsol ve Geekbench testlerinde görülen bu cihazın bazı teknik özellikleri de sızdırıldı. İşte HTC Desire 20 Pro‘nun sızdırılan teknik özellikleri:

HTC Desire 20 Pro teknik özellikleri

  • Full HD + çözünürlüklü ve 19,5: 9 formatlı 6,5 inç inç LCD ekran
  • Qualcomm Snapdragon 665 işlemci
  • 6GB RAM
  • Dört arka kamera (ayrıntılar henüz onaylanmadı)
  • 3,5 mm ses jakı
  • Android 10

HTC Desire 20 Pro yaklaşık bir hafta sonra karşımıza çıkacak. Ancak şirket bu telefonu o kadar gizli tutuyor ki kamera özelliklerini dahi bilemiyoruz. Fakat elimizde cihazın tasarımını  ortaya koyan bazı deliller var.

Yukarıdaki şemadan da gördüğünüz gibi HTC Desire 20 Pro, dörtlü bir arka kameraya sahip olacak. Buna ek olarak şirket bu cihazın ön kamerasını da, günümüz modası delikli bir ekranın içine monte edecek. Fiyat hakkında ise şu an elimizde hiçbir bilgi yok. Ancak önümüzdeki günlerde netleşecektir diye düşünüyoruz.

Bakalım HTC‘nin iddialı olan bu telefonu diğer Çinli rakipleri ile rekabete girebilecek mi? Bekleyip görelim

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu