Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 11T Pro Tanıtıldı! İşte Canavarın Özellikleri!


Xiaomi, Mi markasını terk ettiği ilk telefonu Xiaomi 11T Pro ile karşımıza çıktı. Telefonun tüm özellikleri ve fiyatına dair her şey burada.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bu yıl sonunda Mi markasını terk edeceğini ve sadece yoluna kendi ismiyle devam edeceğini açıklamıştı. Bugün ise devrim resmen başladı. Xiaomi 11T Pro ile karşımıza çıkan firma, yeni adına yakışır sunduğu özellikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Fiyat konusunda da Android tutkunlarını üzmeyecek olan bu canavar hakkında her şeyi sizler için bir araya getirdik.

Xiaomi 11T Pro özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan 11T Pro, 6,67 inç büyüklüğünde 2400×1080 piksel çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli AMOLED ekran ile geliyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm’un amiral gemisi yonga seti Snapdragon 888 yer alıyor. 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları ile satışa sunulacak olan bu telefon sanal RAM oluşturma özelliğini de destekliyor. Kamera konusunda da Xiaomi elini taşın altına koymayı başarıyor.

Mi 11T Pro’nun arkasında bizleri 108 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel zoomlu kamera kurulumu karşılıyor. Önde ise 16 Megapiksellik kamera kullanan firma güncel bağlantılara bu canavarında yer veriyor. Bluetooth 5.2 ve Wi-Fi 6 bağlantısına sahip olan bu canavarda 120W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya bulunuyor.

Xiaomi 11T Pro

Avrupa pazarında da satışa sunulacak olan canavar 649 euro gibi amiral gemisi için uygun diyebileceğimiz bir fiyattan gelecek. 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama sürümü ise 699 euro‘dan satılacak. Türkiye pazarına da uğramasını beklediğimiz 11T Pro, Xiaomi’nin Xiaomi 12 öncesi tanıtacağı son amiral gemisi modeli olacak. Android 11 tabanlı MIUI 12.5 Enhanced Edition ile gelecek olan telefon tam üç yıl boyunca ana Android güncellemelerini alacak. Yani bu telefonu satın alanların güncelleme ile uzun süre derdi olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu