GenelGüncel Teknoloji HaberleriMetaSosyal Medya

Threads ‘e Birçok Yeni Özellik Geliyor ! Android Cihazlarda Test Edilebilir

Çiçeği burnunda sosyal paylaşım uygulaması Threads 'e birçok yeni özellik geliyor. Android cihazlarınızda test edebileceksiniz.

Son günlerde oldukça konuşulan Meta’nın yeni sosyal paylaşım sitesi Threads için birçok yeni özellik yolda. Uygulama sadece 5 gün içerisinde 100 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanıldı ve popülerliği artmaya devam ediyor.

Piyasaya sürülmesinden sadece 5 gün gibi kısa bir sürede bu kullanım oranına sahip olması gelecek için vaat ettiğini gösteriyor. Hal böyle olunca Meta şirketi Threads ‘e yeni özellik için boş durmuyor. Android kullanıcılar için Google Play Store’da beta programı kullanılabilir durumda . iOs için henüz uygulama bulunmuyor.

Google Play Store üzerinden uygulamanın altında beta sürecine kayıt olabilirsiniz. Katıldıktan sonra farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz fakat bunlar zamanla düzelecektir.

Değişiklik olarak Twitter’da olan bir özellik geliyor. Sadece takip ettiğiniz kişilerin akışı görebileceğiniz bir sekme geliyor. Ayrıca Instagram hesabınızı silmeden Threads hesabınızı da silebileceksiniz. Gönderi arama ve düzenleme özelliği de geliyor. Uygulamaya birden fazla hesapta ekleyebileceksiniz.

Bir başka değişiklik ise paylaşımlar (threads) arasında geçiş yapmak için sola veya sağa kaydırmak için bir işlevsellik gelebilir. Otomatik gönderi arşivleme özelliği de konuşulan özellikler arasında yerini buldu.

Mevcut olan ve yeni gelecek özelliklerle birlikte çok kapsamlı bir sosyal medya uygulaması olacağını göreceğiz. Özellik olarak eksik görünse de şirketin Twitter’a rakip olan bu uygulamayı günden güne daha da öteye taşıyacak. Android kullanıcıları hemen beta programına kayıt olacak en yeni güncellemelerden haberdar olabilirler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu