Akıllı TelefonGeneliOSTeknoloji

WhatsApp için beklenen özellik çok yakında!

WhatsApp kuşkusuz dünyanın bir numaralı anlık mesajlaşma uygulaması. Hal böyle olunca platforma gelen küçük ya da büyük yenilikler fazlasıyla ses getiriyor. Yıllardır beklenen görüntülü arama özelliğini geride bıraktığımız ay itibariyle kullanıma sunan WhatsApp, kullanıcıları fazlasıyla memnun edecek bir özelliği daha uygulamaya dahil etmeye hazırlanıyor.

WhatsApp

WhatsApp için beklenen özellik: Mesaj silme

Uygulamaya gelecek yenilikleri aylar öncesinde aktaran WABetaInfo isimli Twitter hesabı dikkat çeken bir yeniliğin daha yolda olduğunu aktardı. Hesabın aktardığı bilgiler ve paylaştığı ekran görüntülerine göre uygulamada gönderilen mesajların silinmesi artık mümkün hale gelecek. Böylece yanlış gönderilen mesajların anında önüne gecilebilecek. WhatsApp’ta yanlış gönderdiğiniz bir mesajı karşı taraf okumadan silmeyi sağlayan yeni özellikte okunan mesajlar da yine silinebilecek. Okunan mesajların silinmesi özellikle gizlilik ve güvenlik noktasında önemli bir detay olarak dikkat çekiyor. Mesaj silme işlemi gönderilen mesajın üzerine tıklayıp “İptal et” seçeneğiyle gerçekleştirilebilecek.

Şu an için iOS platformunda bazı kullanıcılar aracılığıyla test edilen bu özelliğin kısa süre içerisinde iOS ve Android tarafından resmi olarak kullanıma sunulacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

WhatApp halihazırda sadece Android tarafında 1 milyar indirme sayısını aşan uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulama ayrıca 1 milyardan fazla kullanıcı sayısına sahip. WhatsApp, Şubat 2014 tam 19 milyar dolar karşılığında Facebook tarafından satın alındı.

>> İlginizi çekebilir; Asus Zenfone 3 Video İnceleme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu