Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Buds Air 3 Neo Tanıtıldı! 3D Ses, 30 Saat Pil Süresü ve Dahası

Realme GT 2 Master Explorer Edition etkinliğinde marka, Realme Buds Air 3 Neo adlı yeni bir gerçek kablosuz kulaklık da piyasaya sürdü.

Markanın yeni kulaklığı Realme Buds Air 3 Neo,  Realme Buds Air 2 Neo’nun halefi olarak çıkış yapıyor. Yeni bir tasarıma bürünen kulaklık öncül modelinden daha iyi bir pil süresi sunuyor.  Kablosuz kulaklığın başlıca özellikleri ve fiyatına göz atalım.

Realme Buds Air 3 Neo Özellikleri ve Fiyatı

Buds Air 3 Neo gövde tasarımıyla geliyor. Bu kulaklıkta ilginç olan durum ise ANC özelliğinin olmaması. Kulaklığın önceki modelinde ise ANC yer aldı. realme bunun yerine kablosuz kulaklıkta Dolby Atmos destekli 3D ses ve yaklaşık 30 saatlik pil süresi desteği sunuyor.

Realme’nin yeni nesil kablosuz kulaklarında 10 mm sürücüler ve su sıçramalarına karşı direnç sağlayan IPX5 sertifikası bulunuyor. ENC (Çevresel Gürültü Önleme), oyun için 88 ms’ye kadar düşük gecikme modu ve dokunma hareketi kontroller kulaklığın öne çıkan diğer özellikleri.

Her biri sadece 4 gram ağırlığında olan kulaklılar bağlantı için Bluetooth 5.2’yi kullanıyor. Realme Link uygulamasıyla uyumlu olan kulaklıklar Realme UI çalıştıran akıllı telefonlar/tabletlerle (ColorOS ve OxygenOS dahil) hızlı eşleştirmeyi desteklemekte. Kulaklıklar  ayrıca tek bir şarjla 7 saat kullanım süresi verebiliyor.

Buds Air 3 Neo, Çin’de 149 ¥ (22 $) olarak fiyatlandırıldı. Beyaz ve yıldızlı gece mavisi şeklinde iki renkle çıkış yapan kulaklık kısa süreliğine realme müşterine 15 $’dan sunulacak.

realme GT2 Explorer Master Edition Tanıtıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu