Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 10 Casper telefonu gibi metroda göründü? [Video]

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıakn Galaxy Note 10 görselinin bugün de videosu ortaya çıktı. Tabii yersen… Böyle PR mı olur Allah aşkına?

Akıllı telefon pazarında sızdırma yöntemi ile markalar kullanıcılarının beklentilerini arttırmayı ya da düşürmeyi sağlıyorlar. Bu noktada bunu da en çok amiral gemisi telefonlarda görüyoruz. Zira birçok kişi genellikle amiral gemisi telefonları merak ediyor. Sızdırma birkaç şekilde yapılıyor ve bugün de son evresi ile karşılaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde fotoğrafları sızdırılan Galaxy Note 10 bugün de videosu ile karşımızda. Şimdi hiçbir şey demeden sanki habersiz çekiliyormuş gibi yapılan ama becerilemeyen berbat bir PR videosunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Videoda bir kız telefonu elinde tutuyor ve metroda yerin altında SMS gönderiyor. Daha sonra da bir video açıyor ama sonra “la şimdi ekranı çevirsem mi çevirmesem mi” tereddütünde kalıyor. Yani hangi yönden bakarsanız bakın tek kelimeyle bir PR hatası.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Casper da böyle bir sızdırma bilgi vermişti ve bu da markanın kendisinden gelen bir sızdırma haberdi. Bu da yanlış bir PR tanıtımıydı ve şu anda gördüğümüz bu metroda Note 10 konsepti de oldukça yanlış bir durum.

Peki siz bu sızdırma haberler ve görseller ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bu sızdırmalar sizlerin akıllı telefon alma konusunda yönlendiriyor mı? Yorumlarınızı hemen aşağıdaki yorum kısmında bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu