Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A77 5G Oldukça İddialı Geliyor

Son zamanların en beklenen akıllı telefonlarından OPPO A77 5G, performansıyla gündeme çıktı. İşte telefonun tüm gelişmeleri ve detayları.

Mobil pazarın öncülerinden OPPO, A serisinde en son A76 modelini piyasaya sürmüştü. Oldukça ilgi çeken bu akıllı telefon modeli, sektörde büyük heyecana neden olmuştu. Şimdi ise serinin devamı olan OPPO A77 5G, Geekbench sertifikası ile gündeme çıktı. Böylelikle akıllı telefonun performansı ve bazı özellikleri sızdırılmış oldu.

OPPO A77 5G Özel Bir Telefon Olacak

Akıllı telefon CPH2339 model numarası ile Geekbench 5 performans testine tabi tutuldu. Akıllı telefonun verdiği güce bakarsak tek çekirdekli testlerde 591, çok çekirdekli testlerde ise 1771 puan aldığını görüyoruz. Telefonun böylece orta segmente ait olduğunu anlayabiliyoruz.

OPPO A77 5G

Telefon bu puanları 2.0GHz saat hızında işlem yapan 6 verimlilik çekirdeği ve 2.4GHz’de çalışan 2 adet performans çekirdeği taşıyan Dimensity 810 ile yapıyor. Grafik işlemci konusunda ise Adreno 610 isimli performanslı bir GPU’muz mevcut. Sisteme 6GB RAM ve 128GB dahili depolama eşlik ediyor. 8GB RAM veya 256GB dahili depolama seçeneklerinin de yer alabileceğini düşünebiliriz.

Telefonun Android 12 tabanlı ColorOS işletim sistemi üzerinde çalıştığı da gözüküyor. Telefon hakkında bilinenler bu kadar ve yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oldukça etkileyici optik ve ekran özelliklerine sahip olacak telefonun uygun fiyat gamını hedefleyeceği tahmin ediliyor. OPPO A77 5G’nin en yeni gelişmelerini kaçırmamak için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu