Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Yanlışlıkla One UI 6.0 Beta’yı Duyurdu, İşte İlk Görüntü

Samsung Almanya, One UI 6.0 beta için ilgili sayfayı yayına aldı. Fakat görünüşe bakılırsa bir yanlış alarmdı.

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra sahipleri için şimdiye kadarki en heyecan verici an geldi denildi ki, bunun bir yanlış alarm olduğu anlaşıldı. Samsung Almanya, kısa süre önce One UI 6.0 beta programı için ilgili sayfayı yayına aldı. Ancak sayfa kısa süre içerisinde yayından kaldırıldı. SamMobile sitesine göre program henüz başlamış değil, ancak eli kulağında her an S23 serisi için başlayabilir.

Galaxy S23 One UI 6.0 beta programının ABD, Güney Kore ve Almanya’da yayına gireceği şirket tarafından onaylandı. Bu ülkelere daha sonra İngiltere ve Hindistan’ın da dahil edilmesi bekleniyor.

Samsung Almanya’nın duyurusuna göre One UI 6.0 “kesinlikle basit bir görünümle geliyor” ve birçok UI öğesi modernleştirildi. Arayüz ayrıca derli toplu hale getirildi; bunun bir örneği, yukarıdaki resimde görebileceğiniz yeniden tasarlanmış Hızlı Panel’dir. One UI 6.0 ayrıca, resim çekmeden önce belirli fotoğrafların nerede saklanacağını seçmenize olanak tanıyan bir kamera widget’ı da dahil olmak üzere yeni özelleştirmeler sunacak.

One UI 6.0’da ayrıca “Akıllı telefon uyku modundayken sessiz bir ormanın fotoğrafı” gibi farklı durumlar için özel arka plan resimleri ayarlanabilecek. 

Samsung, Android 14 beta programını ilk etapta Galaxy S23 serisi için başlatacak. Programa daha sonra Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy A34 ve Galaxy A54 modelleri dahil edilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu