Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Periskop Kameralı Orta Segment Bir Telefon Hazırlıyor

Yeni bir rapora göre OPPO Periskop kameraya sahip Reno serisi bir telefon geliştiriyor. Orta segmentte rekabet daha da kızışacak.

Akıllı telefon pazarında üreticileri zor bir dönem bekliyor. Bunu öngören bazı Çinli markalar bazı seri telefonları çıkarmamayı uygun görüyor. 2023 yılında Redmi ve POCO’nun oyuncu telefonları duyurmayacağı iddia ediliyor. Öte yandan Black Shark alt markası da unutulmaya yüz tuttu. Diğer taraftan bazı markalar orta segmentte rekabetin çetin geçeceğini düşünerek bu kategori için fazlasıyla iddialı modeller oluşturuyor. Henüz yayınlanan bir rapora göre OPPO orta segmentte çıtayı yükseltecek bir model hazırlıyor. OPPO Reno serisi olması beklenen bu telefon periskop bir kamera taşıyacak.

Bilgi, mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı Digital Chat Station adlı hesaptan geliyor. PHU110 model numaralı telefon nasıl bir görünüme sahip olacağı ve hangi özellikleri taşıyacağı şu an için bilinmiyor.

Orta segment bir telefon olduğu göz önüne alındığında periskop kameralı bu telefon Reno serisi kapsamında tanıtılabilir. Hatırlayalım daha önce OPPO Reno 10X Zoom adlı bir model piyasaya sürüldü. Bu telefonda 5x optik ve 10x hibrit yakınlaştırma gerçekleştiren 13 megapiksel çözünürlüğünde periskop kamera kullanıldı.

Telefonda etkili yakınlaştırma için periskop kameranın yer alacağı hesaba katıldığında Reno serisi bu telefonda güçlü bir işlemcinin yer alacağını söyleyebiliriz. İşlemcinin Snapdragon 8 Gen 1 serisi olması ihtimali yüksek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu