Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10, Pro Modelden Çok Farklı Görünüyor

OnePlus 10 cephesinden yeni görüntüler geldi. Serinin temel modeli iddaya göre Pro modelden çok farklı bir kamera tasarımına sahip olacak.

OnePlus, OPPO ile resmi olarak birleştikten sonra mobil dünyasında son birkaç yıldan tamamen farklı bir strateji izliyor. Bu yılın başlarında Snadragon 8 Gen 1 işlemcili OnePlus 10 Pro’nun duyurusu yapıldı. Telefon mart ayı sonlarında Hindistan, Avrupa ve ABD başta olmak üzere birçok pazarda satışa sunulacak. Pro versiyonun yanında bu yıl temel bir model tanıtılmadı. Fakat OnePlus’ın “Oscar” kod adlı bir telefon üzerinde çalıştığı ve bunun da OnePlus 10’ın model adı olduğu gelen bilgiler arasında.

OnePlus 10’un yılın ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor. Telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı merak ediledursun, bazı kaynaklar bu yönde görüntüler sızdırmaya başladı. Yayınlanan görüntüler Pro modelden tamamen farklı bir kamera dizaynın benimseneceğini gösteriyor.

OnePlus10 Pro’da set üstü kamera modülünün yerine daha çok Xiaomi 12 serisindekine benzer bir tasarım benimseniyor. Üst bölümdeki ana kamera belirgin bir şekilde büyük görünüyor. Bu kamerayı destekleyecek üç delik daha mevcut. Tabii bunların hepsinde kamera yer alıp almayacağını şu an için bilmiyoruz.  Görüntüler ayrıca telefonun beyaz ve mat siyah renklerde geleceğini onaylıyor.

Öte yandan OnePlus yine yılın ikinci çeyreğinde tanıtılmak üzere OnePlus Nord 3 modelini hazırlıyor. 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz OLED ekranla gelecek olan telefonda 120 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil şimdiden çok konuşuluyor.  Dimensity 8100 işlemcisinden güç alacak telefonda 50 megapiksel Sony IMX766 ana kameralı üç sensör yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu