Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 sonunda karşınızda! Şelale ekran savaşı başladı

Xiaomi Mi Mix 4 ya da Mi Mix Alpha kuşkusuz bu yılın çok beklenen telefonlarından biri. 24 Eylül tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek amiral gemi telefonu, lansmana bir hafta hala nihayet karşımıza çıktı. Telefona ilk bakış, şelale ekran tasarım anlayışının önümüzdeki yıl mobil dünyasında yeni akım alacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi Mix 4 karşınızda!

Mi Mix 4’a ait görüntü, telefonun şelale ekran ile geleceğini onaylıyor. Bu bağlamda Mi Mix 4’ün Vivo Nex 3 ve Huawei Mate 30 Pro’ya hem benzeyeceğini hem de rakip olacağını söyleyebiliriz. Ekranın ayrıca 90Hz tazelenme oranına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

Mi Mix 4’te ekran üzerinde herhangi bir çentik ya da kamera deliği bulunmuyor. Bu gelişme telefonun açılır ön kameraya sahip olacağını onaylıyor. Xiaomi zaten tam ekran formunu yakalama noktasında mihenk taşlarından biri olan Mi Mix serisinde hiçbir zaman çentik kullanmadı. Bundan sonra kullanacağını da düşünmüyoruz.

Mi Mix 4’ta fazlasıyla konuşacağımız bir diğer gelişme 108 megapiksel çözünürlükül arka kamera olacak. Xiaomi telefonda Samsung üretimi 108 megapiksel kamera kullanılacağını zaten doğruladı. Bu kameraya daha etkili yakınlaştırma için periskop kamera eşlik edecek. Mi Mix 4’teki bir diğer sensör ise derinlik algılama için kullanılacak. Telefonda ayrıca Snapdragon 855 Plsu işlemcisi, 5G desteği, 12GB RAM ve 512GB depolama göreceğiz.

Xiaomi’nin 24 Eylül’de gerçekleştireceği etkinlikte Mi 9 Pro 5G, MIUI 11 ve 8K çözünürlüklü TV’nin de tanıtımı gerçekleşecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu