Akıllı SaatAndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel Watch Beklentilerin Üstünde Olacak

Google akıllı saat sektörüne sıkı bir giriş yapmak için kolları sıvadı. Google Pixel Watch görünüşe göre Apple Watch katili olacak.

Google’ın bir sonraki donanımları olan Pixel 6A ve Google Pixel Watch modellerini piyasaya sürmeye hazırlandığı uzun süredir söyleniyordu. ABD menşeli bir operatörün envanter sistemindeki yeni listelere göre, her iki cihaza da yapılan atıflar ortaya çıktı. Bu da lansmanlarının çok uzakta olmadığını gösteriyor.

Google, Android WearOS uzun süredir var olmasına rağmen daha önce kendi Android akıllı saatini piyasaya sürmedi. Pixel Watch ilk akıllı saatleri olacak ve sektörden bazı yüksek beklentileri var. Sızıntıya göre, Pixel Watch “rohan” kod adına sahip ve gri, siyah ve altın olmak üzere 3 renkte sunulacak. Depolama kapasitesinin, Samsung Galaxy Watch4’te bulunan depolama miktarının iki katı olan ve Apple Watch ile aynı olan 32GB olduğu kaydedildi. Pixel Watch’un ayrıca hem hücresel hem de hücresel olmayan varyantlar sunması bekleniyor.

Google Pixel watch

Öte yandan Pixel 6A, “bluejay” kod adıyla ortaya çıktı. Listede siyah, beyaz ve yeşil olmak üzere 3 renk seçeneğiyle geleceğinden bahsediliyor. 128GB olan tek bir depolama seçeneği de olacak.

Pixel 6A hakkında daha önce çıkan söylentiler, telefonun ekran içi parmak izi tarayıcısına ve Pixel 6’ya benzer bir arka kamera çubuğuna sahip 6.2 inç düz OLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca aynı GS101 Tensor yonga setini kullanması bekleniyor. Kamera tarafında ise telefonun 12.2 megapiksel IMX363 birincil kameraya, 12 megapiksel IMX386 ultra geniş kameraya ve 8 megapiksel IMX355 ön kameraya sahip olduğu söyleniyor.

Kesin çıkış tarihleri henüz sızdırılmamış olsa da, lansmanın yakın olduğunu varsaymak mantıklı görünüyor.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu