GenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei FreeBuds Pro 2 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Huawei’nin yüksek kaliteli sese sahip kulaklığı Huawei FreeBuds Pro 2 Türkiye pazarıdna ön siparişe sunuldu. İşte detaylar.

Huawei geçtiğimiz hafta yüksek kaliteli ses özelliği ile dikkat çeken kulaklığı Huawei FreeBuds Pro 2 ile karşımıza çıkmıştı. Lansmanı Türkiye’de yapılan bu kulaklık bugün ülkemizde ön siparişe sunuldu. iOS ve Android telefonlar ile uyumlu olan bu model 3.499 TL’den satılacak. Bildiğiniz gibi Huawei sürekli bir kampanya yaparak kullanıcıları bünyesine çekiyor. Bu modelde de kampanya mevcut.

Gümüş Mavi, Gümüş Orman ve Beyaz Seramik renk seçenekleriyle dağıtımı 4 Temmuz itibariyle başlayacak olan Huawei FreeBuds Pro 2’yi 499 TL değerindeki Band 4 hediyesi ve 300 TL ek sepet indirimi ile birlikte satın alabileceksiniz.

11 nm dinamik sürücüleri ve LDAC Hi-Res kablosuz bağlantısı ile ses konusunda üst düzey bir deneyim sunan bu kulaklık 14-48 Hz frekans tepkisine sahip. Oyunlar için ultra düşük gecikme modu ve ayarlanabilir Equlaizer’ı ile ön plana çıkan bu modele 47 dB’ye kadar gürültü engelleyebiliyor.

3 mikrofonlu hibrit aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olan bu modelde IP54 sertifikası da yer alıyor. Toza ve suya dayanıklı olan bu canavar ANC açıkken 4 saat, ANC olmadan 6.5 saat kullanım sunuyor. Kutu ile birlikte bu süre 30 saate kadar çıkabiliyor.  Kablosuz olarak yüksek kaliteli müzik dinlemek isteyenler bu modele mutlaka öncelik vermeli diye düşünüyoruz.

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2 özellikleri

  • Bluetooth 5.2, LDAC Hi-Res codec bileşeni, İki cihazla eşzamanlı Bluetooth bağlantısı
  • Dörtlü Mıknatıslı 11 mm Dinamik sürücüler, 14-48 Hz frekans tepkisi
  • Üçlü uyarlanabilir ekolayzır
  • Oyun için ultra düşük gecikme
  • Farklı kulak kanalı türleri için 47dB’ye kadar 3 mikrofonlu Hibrit Aktif Gürültü Engelleme Teknolojisi
  • Akıllı Dinamik ANC -Ultra Mod, Rahat Mod ve Genel Mod
  • 6m/sn Rüzgar Önleyici Gürültü azaltma
  • Toza ve suya dayanıklı (IP54)
  • 55mAh pil, 4 saat (ANC ile) / 6,5 saat (ANC olmadan) oynatma sunar, 580mAh pil, 30 saat (ANC olmadan) / 18 saat (ANC olmadan) sunarsa 580mAh pil Şarj kutusuyla oynatma, USB Type-C
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu