GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 Beklenenden Çok Daha İyi Bir Tablet Olabilir

Xiaomi Pad 6 cephesinde sular ısınmaya başladı. İlk bilgiler tabletin beklenenden daha güçlü olacağını gösteriyor. Detaylara göz bakalım…

Xiaomi görünüşe bakılırsa tablet serisini bu yıl da yenileyecek. Yakın zamanlı bir raporda tablet için sertifika sürecinin başladığına şahit olduk. Yine buradaki verilerden edinilen bilgilere göre Xiaomi Pad 6 serisi ağustos ayında tanıtılacak. Tablet serisinde Pad 6 ve Pad 6 Pro ve Pad 6 Pro 5G’nin yer alması bekleniyor.

Xiaomi Pad 6, Şimdi iPad’in Rakibi Olacak

Çinli MyDrivers sitesinde yer alan bir habere göre Xİaomi’nin yeni nesil tablet serisinde güçlü işlemci çözümleri kullanacak. Xiaomi Pad 5’te Snapdragon 870’in yer aldığını hatırlatalım. Söz konusu Pad 6 serisi olduğunda Snapdragon 8+ Gen 1 ve Dimensity 9000’in isimleri geçiyor. Bu işlemci muhtemelen Pad 6 Pro ve 5G modelleri için tercih edilecek. Standart model ise yoluna Snapdragon 870 ile devam edebilir.

Xiaomi Pad 5

Xiaomi ayrıca tabletlerde 144Hz tarama hızına sahip LCD ekranlar kullanacak. Daha iyi bir ses deneyimi sunacak tabletlerde Android 12 tabanlı MIUI 13’ün tablet versiyonunu göreceğiz.

Xiaomi ayrıca tablet serisinde hızlı şarj desteğini de geliştirecek. En üst model ya da Pro modellerin tümünde 120 watt hızlı şarj desteği göreceğiz. 8.000 mAh’ın üzerinde bir pile sahip olacak Pad 6  serisi 120 watt hızlı şarj desteğiyle en hızlı şarj olan tablet ailesi olabilir.

Yukarıda saydığımız özellikler doğrulandığı takdirde Xiaomi’nin Pad 6 serisi nihayet iPad’e rakip olmuş diyebileceğiz. Tabii tüm bu güçlü özellikler Pad 6’nin fiyatını yukarı doğru çekecektir. Her ne olursa olsun Pad 6 serisi güncel iPad’lerden ucuz olacaktır.

Xiaomi Pad 6 İçin Tarih Verildi! Yeni Tablet Neler Sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu