Akıllı TelefonAppleiOSiPhone

Apple, iPhone 15 Plus’ın Fiyatını Düşürmeye Hazırlanıyor

iPhone 14 Plus’ın satışları hayal kırıklığı yaratırken, Apple iPhone 15 Plus modelinde benzer durumun yaşanmaması için fiyatı aşağı çekecek.

Pro olmayan iPhone 14 serisi modellerin fiyatları Apple cephesinde hayal kırıklığı yaratıyor. Standart model için bu zaten beklenen bir gelişmeyken, bu yıl seriye henüz dahil edilen iPhone 14 Plus’a ilginin bu kadar sınırlı kalması pek çok kişide şaşkınlık yarattı. Apple, iPhone 15 serisiyle birlikte bu durumu değiştirmek istiyor. Hatta gelen bilgiler arasında iPhone 15 Plus modelinin fiyatının aşağı çekilebileceği bile iddia ediliyor.

iPhone 15 Plus İçin Fiyat İndirimi İddiası

Apple’ın planları arasında iPhone 15 serisindeki standart modellere önemli gelişmeler katmak var. Bunların başında dinamik ada geliyor. 6.1 inç ve 6.7 inçlik ekranlara sahip olacak standart modeller de böylelikle gelecek yıl çentikten kurtulacak.

iPhone 15 ve 15 Plus’ın da daha yüksek bir yenileme hızına sahip ekranla donatılıp donatılmayacağı henüz belli değil. Bunun dışında standart modeller iPhone 14 Pro’daki 48 megapiksel ana kameraya da sahip olabilir.

iPhone 15 serisinde standart modellere olan ilgiyi artırmanın bir diğer yolu ise fiyat düşüşü olacak. Standart modelde olmasa da iPhone 15 Plus’ta bir fiyat indirimi bekleniyor. Bu iddia Apple haberlerinde güvenilir bir kaynak olan Yeux1122 adlı Twitter hesabından geldi.

iPhone 14 Plus ve Galaxy S22 Plus

Bir diğer nokta Apple serinin tümünde bir fiyat revizyonuna gidebilir. Yakın zamanlı birçok rapora göre gelecek yıl serinin tepesine iPhone 15 Ultra konumlandırılacak. Değişen malzeme kalitesi ve diğer donanım yükseltmeleriyle birlikte bu modelde başlagıç fiyatının 1.299 dolar olacağı iddia ediliyor. iPhone 15 Ultra’da titanyum kasa ve perikop kamera yer alabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu