Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran Sorunu Ortaya Çıktı!

Açık ara dünyanın en büyük mobil üreticisi konumunda olan Samsung yeni nesil amiral gemisi telefonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtımını geçtiğimiz ay tüm dünya ile aynı anda gerçekleştirdi. TeknoBurada.Net olarak katıldığımız bu görkemli lansmanda bizzat inceleme fırsatı bulduğumuz Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus bugüne kadar gördüğümüz en iyi tasarıma sahip telefonlar oldu. Çerçevesiz tasarımı sevmem diyenlerin bile aklını başından alacak bir tasarıma sahip olan Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran sorunu ile ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran
Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran

Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran Sorunu Nedir?

Telefonların dün itibariyle ön sipariş veren kullanıcılar ile buluştuğunu sizlere daha önce duyurmuştuk. Telefonların kullanıcılar ile buluşması sonrasında ortaya çıkan bazı şikayetler Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran sorunu ile geldiğini gösteriyor. Bu sorunun çözümü için Güney Koreli üretici servisleri adres gösteriyor ve böyle bir sorunla karşılaşırsa hemen servise giderek telefonun yenilenebileceğinin altını çiziyor.

Yaşanan bu sorunun belli bir lokasyonda mı yoksa genel bir sorun mu olup olmadığı şimdilik belirsiz ama Samsung’un bu sorunu kabul ettiği de ortadaki bir diğer gerçek. Bakalım ülkemizde satışa sunulacak Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus da bu sorun olacak mı?

https://www.teknoburada.net/2017/04/17/huawei-p10-kutu-acilisi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu