Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 10 Lite Android Oreo güncellemesi başladı

Huawei Mate 10 Lite Android Oreo güncellemesi sonunda başladı. Huawei geçen yıl ekim ayında Mate 10 serisi modellerin duyurusunu gerçekleştirirken, Mate 10 ve Mate 10 Pro, Android 8.0 Oreo tabanlı EMUI 8.0 sürümüyle çıkış yaptı. Mate 10 Lite ise garip bir şekilde Android Nougat sürümüyle satışa sunuldu. Bu noktada eleştirilen hedefinde olan Huawei aylar sonra orta segment telefon için Android 8.0 Oreo güncellemesini başlattı.

Güncellemenin başladığına ilişkin açıklama Huawei Pakistan’ın resmi Twitter hesabından geldi.  Paylaşıma göre güncelleme nisan sonuna kadar tüm kullanıcılara aşamalı olarak dağıtılacak.

Huawei Mate 10 Lite Android Oreo
Huawei Mate 10 Lite Android Oreo

Peki güncelleme ülkemize ne zaman ulaşır?

Açıkçası bu sorunun yanıtını biz de bilmiyoruz, zira Huawei Türkiye henüz P10 / P10 Plus modellerine dahi güncellemeyi tam olarak sunabilmiş değil. Mate 10 Lite için güncellemenin başlaması olumlu bir gelişme ve yakın zamanda Huawei Türkiye cephesinden konuya ilişkin bir açıklama gelmesini umuyoruz.

Huawei Mate 10 Lite Android Oreo güncellemesi neler getiriyor?

Güncelleme ile birlikte telefon EMUI 8.0 sürümüne yükseltiliyor. Resim içinde resim modu, daha iyi bölünmüş ekran özelliği, uygulamalar ve bildirimlerde iyileştirmeler, pil ömrü geliştirmeleri, yeni ön yüklü temalar, en son güvenlik yamaları ve yeni Ayarlar menüsü güncelleme kapsamında yer alan bazı gelişmeler.

 

OnePlus 6 için iki sürpriz gelişme!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu