Akıllı SaatAkıllı TelefonAndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Gear S4 tartışmasız rakipsiz olacak!


Giyilebilir ürünler kategorisinde Samsung ve Apple şu anda dünyanın en büyük iki markası haline geldiler. Özellikle Apple Watch, Rolex‘i geçerek dünyanın en çok satılan saati unvanına sahip oldu. Bu büyük bir değişimin de habercisi oldu zira dünyanın en büyük saat üreticilerinin akıllı saatler ile hybrit modellerini de pazarda gördür olduk. Samsung ise bu noktada Gear S serisi ve Gear Fit serisi ile farklı kullanıcılara farklı biçimlerde hitap ediyor. Samsung’un akıllı saatlerini çok erkeksi bulan birçok kadın olduğunu da biliyoruz. Bu konuda Samsung’un biraz daha farklı bir tasarım ortaya koyması gerekiyor. Bunu da anladığımız kadarıyla Samsung Gear S4 ile ortaya koyacak. Zira ilk bilgiler beklenen özelliğin nihayetin geleceğini ortaya koyuyor.

Samsung Gear S4 daha fazla pil gücü sunabilecek!

Akıllı saatlerin en büyük sorunu pil performansları ve üreticiler de bunu daha iyi hale getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Samsung yeni nesil Gear S4‘te farklı bir üretim teknolojisi olan PLP (Panel Level Packaging) teknolojisini kullanarak baskı devrelerinin daha küçük boyutta tasarlanmasını sağlayacak. Bu da akıllı saatin aynı boyutlarda daha fazla pil gücü sunabileceği anlamına geliyor.

Galaxy Note 9 lansmanı ile birlikte tanıtılacağı kesinleşen Gear S4’ün tek başına mı yoksa “Sport” gibi bir modeli olup olmayacağını da şimdilik bilemiyoruz. Bu konuda Samsung tarafından henüz ser verilip sır verilmiyor.

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu