Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTecno MobileTeknoloji

Geliyor Gönlümün Efendisi! Tecno Spark 6…

Giriş segmenti telefon Tecno Spark 6 piyasaya merhaba dedi. İlk olarak Pakistan’da piyasaya sürüldü. Uygun fiyatıyla çok cazip bir telefon.

Spark 6, 64 GB depolama alanı varken, 4 GB RAM ile eşleştirilmiş bir MediaTek Helio G70 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Depolamayı genişletmek için ayrıca bir MicroSD yuvası vardır. 
Cihaz, fotoğrafçılık için geliştirilmiş bir 16 MP birincil kameranın yanı sıra dört kameraya sahiptir. Ses ve yazılım için kolaylık sağlayan bir yapıdadır. Kamera kurulumu, AI sahneleri için 2 MP makro, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP sensör ile birleştirilmiş ana kamera olarak 16 MP sensöre sahip bir dörtlü sensör kurulumudur.

Arabirimi sağlamak için Android 10 tabanlı HiOS 7.0 güç verir. Ayrıca telefonun bataryası 5000 mAh özelliğe sahiptir. Telefon ayrıca aynı anda 3 Bluetooth kaynağına bağlanmasına izin veren Bluetooth Ses Paylaşımı ile birlikte gelir.

Spark 6 siyah, mavi, mor ve turuncu renklerde mevcuttur. Pakistan, cihazın piyasaya sürüleceği ilk pazar olduğu için fiyatının 20.599 PKR (125 $) olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu