Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Edge Lite görüldü! Lite olduğuna emin miyiz?


Lenovo bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Motorola, birkaç ay önce tanıttığı Edge serisini genişletiyor! Motorola Edge Lite geliyor!

Nisan ayının ikinci yarısında tanıtılan ve birçok teknolojiseverin beğenisini kazanan Motorola Edge serisi, bugün karşımıza çıkan verilere göre yeni bir cihaz ile genişleyecek. Edge ve Edge Plus olarak iki cihazı karşımıza çıkaran şirket, bugün FCC sertifikalarını alan Edge Lite‘ı da yakın zamanda piyasaya sürecek. Aynı zamanda diğer iki cihaz gibi bu cihazda oldukça güçlü olacak. Tabi güçlü derken, hitap ettiği kitle ve yer aldığı segmenti atlamamak gerekiyor.

Tasarım tarafında ise seride yer alan diğer iki cihazın aksine şelale ekrana sahip olmayacak olan Motorola Edge Lite, 6.7 inç 1080×2520 piksel 90Hz tarama hızına sahip çift delikli bir ekran ile tanıtılacak. Aynı zamanda bu ekran OLED veya AMOLED tabanlı olacak. Bu sayede de ekrana gömülü parmak izi okuyucusunu kullanıcılarına sunacak. Ön tarafta yer alan ikili kamera ise 8MP + 2MP çözünürlüğe sahip olacak ve serinin diğer cihazlarına göre daha iyi bir selfi deneyimi sunacak.

Motorola Edge+

Arka tarafa baktığımız zaman ise dörtlü kamera kurulumu bizleri karşılayacak. Bu kameralar ise; Samsung üretimi 48 megapiksel çözünürlükte ana, 16 megapiksel geniş açı, 8 megapiksel bokeh ve 5 megapiksel makro sensör olarak kullanıcıların güzelliğini en güzel haliyle ortaya koyacak. Bunun dışında tıpkı Edge modelinde gördüğümüz gibi Snapdragon 765G‘den güç alacak olan Edge Lite, 4GB/6GB LPDDR4X RAM ve 64GB/128GB UFS 2.1 depolama opsiyonlarına sahip olacak. Pil tarafında ise 18W hızlı şarj ve 4.800 mAh kapasiteli bir bataryayı karşımıza çıkaracak. Son olarak da 5G desteğini karşımıza çıkaracak ve 399 avrodan başlayan fiyat etiketi ile raflarda kendine yer bulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu