Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi A1 Android Oreo Güncellemesi ile Resmen Çöktü!

Dünyanın en büyük beşinci üreticisi konumuna yükselen ve gözünü Oppo’nun yerine diken Xiaomi farklı ürünler ile karşımıza çıkıyor. Google’ın Android One Projesi’ne de katılan Çinli üretici bu bağlamda oldukça dikkat çeken Mi A1 ile karşımıza çıktı. Global pazarda da satışa sunulan Xiaomi Mi A1 Android Oreo güncellemesi aldı ve kullanıcılarını da çileden çıkardı. Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 XL kullanıcılarından sonra Xiaomi Mi A1 kullanıcılarının da burnundan gelen güncelleme sonrasında Xiaomi tarafından yapılan açıklama ise yine oldukça ilginç.

Xiaomi Mi A1 Android Oreo ile Kamera Sorunu Başladı!

Gelen yorumlara ve şikayetlere bakıldığında Xiaomi Mi A1 Android Oreo güncellemesi sonrasında kamera tarafında ciddi sorunlar yaşanmaya başladı. Yukarıda paylaştığımız ve kırmızı dikdörtgen içine aldığımız alanda da görüldüğü üzere kamerada bir karartı meydana gelmeye başladı. Bu durum bununla da kalmayarak çizgi şeklinde gölgeler oluşmasıyla da devam etti.

Xiaomi Sorunla İlgili Açıklamada Bulundu!

Xiaomi ise konuyla ilgili şu açıkalmada bulundu. “Bu tarz sorun yaşayan kullanıcılarımız yapacağımız yeni güncellemeyi beklesin. Zira sorunu bir sonraki güncellemede aşacağız”. Peki, eyy Xiaomi bir sonraki güncelleme ne zaman? İnsanlar siz güncelleme verene kadar bu sorunla yaşamak zorunda mı? Gibi sorularda insanın aklına gelmiyor değil…

Google Pixel 2 XL Android 8.1 Güncellemesi ile Çöktü!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu