Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia 3 Android 7-1 güncelleme tarihi açıklandı

Nokia 3 Android 7-1 güncellemesi için nihayet somut açıklamalar geldi. HDM Global daha önce güncellemeye yönelik sorulara yakında dağıtıma sunulacak yanıtını vermişti. Neyse ki  HMD Global Ürün Baş Sorumlusu Juho Savikas Twitter hesabından güncellemeye ilişkin önem bir açıklamada bulundu. Kıdemli yöneticiye göre Nokia 3 için Android 7.1.1 Nougat güncellemesi ağustos ayı sonuna kadar dağıtıma sunulacak.

Nokia 3 Android 7-1 güncellemesi geliyor

Nokia 3 kullanıcılarının güncellemeye kavuşması için önlerinde en fazla bir aylık süre kaldı. Güncellemenin gecikmesine nedeni olarak MediaTek işlemcinin sürücü güncellemesinin ağırdan alması gösteriliyor.

Nokia 3 Android 7-1
Nokia 3 Android 7-1

Daydream VR desteği, Google’ın sadece Android 7.1.1 sürüme sahip telefonlarda kullanılan resim klavyesi (klavye dışına çıkmandan fotoğraf ya da GIF gönderme), en son güvenlik iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri, yeni emojiler ve sistem iyileştirmeleri Android 7.1.1 güncellemesi kapsamında öne çıkan yenilikler olacak. Nokia’nın da yine güncellemeye önemli gelişmeler dahil etmesi bekleniyor.

Nokia 3 inceleme! Türkiye’de Bir İlk Daha…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu