Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOtomobilTeknoloji

Yeni Nesil BMW i7 Sektörü Deprem Gibi Salladı! İşte Tüm Detayları

Alman motor devinin yeni nesil BMW i7 modeli için görsel detaylar gündemde. İşte yeni otomobilin tüm bilinen detayları sizlerle.

Şirketin en yeni nesil elektrikli lüks sedan modeli BMW i7 yeni görselleriyle gündeme bomba gibi düştü. Elektrikli otomobilin tanıtımına da az bir vakit kaldı. Bu esnada şirket, aracın yeni görsellerini piyasaya sundu. Gelin otomobilin görsel ve detaylarına göz atalım.

Yeni Nesil BMW i7 Harika Özelliklerle Gelecek

Karşımıza öncelikle BMW’nin ikonik ön ızgara tasarımı çıkıyor. Böylece otomobilin BMW markasına ait olduğunu logosunu görmeden bile anlayabiliyoruz. Ayrıca kısık bir insan gözünü andıran kristal cam far dizaynı da göze çarpmıyor değil. Hatta farlar LED ışıklarla donatıldığı için bireysel olarak ayarlayabiliyorsunuz.

BMW i7

İç kısma geçtiğimizde ise çok lüks yolcu ve sürücü deneyimi bizleri karşılıyor. Şirket, aracın arka koltuklarında oturan yolcular için 8K akış çözünürlüğüne sahip 31 inçlik panoramik ekranın eğlence deneyimleri için hazır olacağını aktardı. Neredeyse televizyon büyüklüğünde olan bu ekran kullanıcıların film ve dizi keyfini üst düzeye çıkaracak. Ön kısımda ise 12.3 inç büyüklüğünde gösterge ekranı ve 14.9 inç büyüklüğünde bilgi ve eğlence ekranı sürücü için hazır olacak.

BMW i7

Aracın teknik özelliklerinde ise 530 beygir gücünde elektrikli bir motor yer alıyor. Oldukça yüksek performans sunması beklenen sedan araç 490 kilometre menzile sahip olacak. Yaklaşan otomobil, amiral gemisi elektrikli bir model olduğu için çok yüksek fiyat etiketleri ile tanıtılabilir. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu