Android GüncellemeSony

Xperia XZ için Android 7.0 Güncellemesi Başladı

Android ekosisteminde güncelleme sicili en iyi üreticiler arasında yer alan Sony, bir süredir beta sürecinde olan Android 7.0 Nougat güncellemesini resmi olarak kullanıcılarla buluşturmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Xperia X Performance modeli için yayınlanan Android 7.0 güncellemesi bu defa Xperia XZ için dağıtıma sunuldu.

1 GB’tan daha büyük olan güncelleme aralarında Türkiye’nin de yer aldığı bazı ülkelerde (Avustralya, Hollanda, Rusya) OTA ve Sony PC Companion aracılığıyla yayınlanırken, ülkemiz Xperia XZ kullanıcıları Ayarlar bölümünden sorgulatarak en güncel Android sürümünü indirmeye (Wi-Fi bağlantısı öneriliyor) başlayabilir.

Xperia XZ

Xperia XZ için yayınlanan 39.2.A.0.327 yapı numarasına sahip Android 7.0 güncellemesi beraberinde önemli iyileştirme ve geliştirmeler içeriyor. Güncelleme ile birlikte Stamina modunu geliştiren Sony, kamera tarafında da gelişmeler sunuyor.

Güncelleme ayrıca beraberinde çoklu pencere (ekranda aynı anda iki uygulama çalıştırma), özelleştirilebilir hızlı ayarlar, gelişmiş bildirim özelliği, en son güvenlik iyileştirmeleri ve performans artışı getiriyor.

>> İlginizi çekebilir; Android Nougat alacak Huawei telefonlar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu