Güncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobirollerOnline AlışverişTeknoloji

MediaMarkt Teknoloji Festivali Başladı! İşte İndirimli Ürünler!

Teknolojinin kalbi MediaMarkt.com.tr’de atıyor! MediaMarkt Teknoloji Festivali harika indirimler ve ihtiyaca yönelik ürünler ile başladı!

A’dan Z’ye birçok teknolojik ve gündelik ürünün yer aldığı, hemen herkesin sık sık duyduğu ve muhtemelen hepimizin uğradığı MediaMarkt’ta Teknoloji Festivali başladı. Pandemi sebebiyle artan alış-veriş alışkanlığımıza hem uygun fiyatlar ile hem de ihtiyacımıza uygun ürünler ile katkıda bulunan MediaMarkt, sağlığınız açısından da internet üzerinden en kaliteli ve en hesaplı ürünleri bizlere sunuyor. Ürünler, MediaMarkt.com.tr adresinde “Büyük İndirim” başlığı altında listeleniyor. Peki MediaMarkt Teknoloji Festivali neleri kapsıyor? Hangi ürünler var? Gelin bakalım…

11 Ocak – 15 Ocak 2021 tarihleri arasında geçerli olacak olan MediaMarkt Teknoloji Festivali, akıllı saatten tutun da çay makinesine kadar, her ihtiyaca hitap edecek ürünleri bizlere sunuyor. Bunların yanı sıra “Eski telefonunu getir, iPhone 11’i götür!” kampanyası da festivale dahil ediliyor.

Apple Watch Series 3

Hem akıllı telefonun, hem de akıllı saatin öncü firması olarak kabul edilen Apple’ın hem güçlü, hem de şık akıllı saati “Apple Watch Series 3” MediaMarkt’ın Teknoloji Festivali’nde indirim piyangosu vuran ürünler arasında. İki renk seçeneği ile birlikte MediaMarkt.com.tr adresinde satışa sunulan Watch Series 3, 1.799 TL’lik fiyat etiketiyle rakipleri karşısında oldukça alınabilir durumda. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Arzum Çaycı Çay Makinesi

Biraz daha giyilebilir teknolojiden ve akıllı ürünlerden uzak kalmak, taze bir çay eşliğinde işini yapıp, dizisini izlemek isteyenleri de unutmayan MediaMarkt, Arzum’un tercih edilen ürünlerinden “Arzum Çaycı Çay Makinesi’ni” festivale dahil ediyor. Bu çay makinesi de MediaMarkt.com.tr üzerinde 349 TL’lik fiyat etiketi ile satılıyor.

Braun 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi ve Sakal Şekillendirici

Sıradaki ürünümüz daha çok erkeklere ve eşini, babasını, sevgilisini, oğlunu mutlu etmek isteyen hanımlara yönelik. Birçok pazarda adından söz ettiren ve ülkemizde de fazlasıyla bilinen Braun’un “Braun 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi ve Sakal Şekillendirici”si festival kapsamında 289 TL’lik fiyatıyla yine MediaMarkt.com.tr üzerinden satılıyor.

Eski Telefonunu Getir, iPhone 11 64GB’ı Götür

MediaMarkt Teknoloji Festivali kapsamındaki en dikkat çekici avantajlardan biri de eski telefonunuzu iPhone 11 ile takas edebilecek olmanız. Festival kapsamında eski telefonunuzu getirip 7.999 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olan iPhone 11 64GB’ı MediaMarkt.com.tr aracılığıyla 4.500 TL’ye varan indirimlerle satın alabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu