Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

HTC U11 fiyat indirimi başladı!


Dur daha telefon çıkmadı diyebilirsiniz ama gelen haberlere göre HTC U11 fiyat indirimi ile yola çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda 649 dolar fiyatlandırma ile kullanıcılarla buluşan HTC U11’in bugün itibariyle Amerika’da AT & T, Verizon veya T-Mobile GSM Operatörleri vasıtası ile alındığında 599 dolara gerilediğini belirtmek istiyoruz. Bu çok iyi bir haber zira önümüzdeki günlerde ülkemizde satışa sunulacak olan HTC U11’in vergilerle birlikte ortalama 240 TL gibi daha uygun fiyata satışa sunulabileceğini belirtmek gerekiyor.

HTC U11 fiyat indirimi
HTC U11 fiyat indirimi

HTC U11 fiyat indirimi Ülkemize Yansır mı?

Ülkemizde 3000 TL bandının altında olmasını istediğimiz HTC U11’in ülkemiz kullanıcılarının karşısına nasıl çıkacağını tam olarak bilemiyoruz ama görülen rakamlar 3000 TL bandının üstünü işaret ediyor. HTC, karanlıktan çıkmak istiyorsa kesinlikle ama kesinlikle fiyat tarafında daha agresif olmak zorunda. Bakalım ülkemizde HTC U11’in fiyatı ne olacak?

ayvanlı teknoloji devinin 2017 yılı içinde orta segmente daha fazla önem vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Orta segment pazarında da amiral gemisi esintilerini görebilirsek HTC, Samsung ve Huawei‘nin en iyi alternatifi olabilir…

 

iPhone 8 maket görüntüsü yayınlandı [Video]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu