Bluetooth KulaklıkGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Enco X Kablosuz Kulaklığın Türkiye Fiyatı İndirimde


OPPO Enco X, haziran ayı itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Kablosuz kulaklığın fiyatında yavaştan düşüşler yaşanmaya başladı.

Yakın zamanda detaylı incelemesini sizlerle paylaştığımız OPPO Enco X kablosuz kulaklığın fiyatında düşüşler başladı. Haziran ayı içerisinde 1.500 TL fiyatla ülkemize giriş yapan Enco X’in fiyatı şu sıralar 1.280 TL seviyesine kadar gerilemiş durumda. Kulaklığı satın almayı düşünenler için fiyat düşüşü hiç de fena görünmüyor.

Enco X, Hibrit Aktif Gürültü Önleme ile çığır açan bir dinleme deneyimi sağlamak için özel bir akustik tasarımı ve gelişmiş yazılımı bir araya getiriyor. Şirket ayrıca optimize edilmiş bir ses deneyimi için bu modelde Dynaudio ile ortaklık kurdu.

Enco X, Çoklu modlarla aktif gürültü önleme sağlamak için çift mikrofonu kullanıyor. Kulaklık ayrıca en iyi ses kalitesini ve gürültü azaltmayı sağlamak için takma konumunu ayarlamanızı etkili bir şekilde hatırlatan kulaklık uyumu algılama teknolojisine sahip.

Yenilikçi ergonomik tasarım, kulaklarınıza tam oturacak farklı uçlara ve sadece 4,8 gram ağırlığında ultra hafif gövdeye sahiptir. Kablosuz şarj kutusu, 5,5 saat bağımsız pil ömrü ve USB Type-C şarjı ile 25 saate kadar pil ömrü vadediyor.

OPPO Enco X teknik özellikleri

  • Android ve iOS cihazlara bağlanmak için Bluetooth 5.2 (LHDC, AAC, SBC) bağlantısı
  • 11 mm hareketli bobin ünitesi + 6 mm düzlem diyafram ünitesi
  • Ses seviyesi, çağrı kontrolü, parça değişikliği için dokunmatik kontroller
  • Aktif gürültü engelleme için çift mikrofon, arama gürültüsünü azaltma için üçlü mikrofon
  • 47m Bluetooth düşük gecikmeli çift iletim
  • Suya dayanıklılık (IP54)
  • Ağırlık: Her kulaklık için 4.8g; kasa için 42.5g
  • 44 mAh pil 5.5 saat (ANC ile 4 saat) bağımsız müzik çalma süresi, kasadaki 535 mAh pil 25 saat (ANC ile 20 saat) pil ömrü sunar, Qi kablosuz şarj çantası

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu