Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO A98, Bir İlki Gerçekleştirecek!

OPPO A98 modelinin görüntüleri sızdırıldı. OPPO’nun bir sonraki A serisi telefonu kavisli ekrana sahip olacak. Bu A serisi için bir ilk.

Yakın zamanlı bazı raporlar, OPPO’nun gelişmiş özelliklere sahip bir A serisi telefon duyuracağı yönündeydi. Bu iddialar kısa süre içerisinde ete kemiğe büründü ve telefonun OPPO A98 olacağı anlaşıldı. A98 modeli aynı zamanda Çin’de TENAA belgelendirme kuruluşunca onaylandı. Bu onay sırasında telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı netlik kazandı. Diğer taraftan bazı teknik detaylar da ortaya çıktı.

OPPO A98’in sızdırılan görüntüleri daha önceki iddialarla uyumlu görünüyor. Telefon kavisli bir ekran ile çıkış yapıyor. Ön kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılıyor. AMOLED ekranla çıkış yapacak telefonda parmak izi tarayıcısı ise panel altına yerleştirilecek.

Arka bölüme geçtiğimizde burada sensörlerin yerleştirildiği iki büyük halka göze çarpıyor. Kamera tasarımının Huawei P50 serisine benzediğini söyleyebiliriz.

OPPO A98 Teknik Özellikleri

Telefonda Full HD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve 2160Hz’e kadar PWM karartma sunan AMOLED bir ekran yer alacak. Çene kısmı sadece 3,3 mm kalınlığında olan telefon etkileyici bir ekran / kasa oranı sunacak. Telefonun ön kamerası hakkında herhangi bir bilgi açıklanmazken, arka bölümde 108 megapiksellik bir ana kamera tercih edilecek.

OPPO A98’in Snapdragon 778G işlemcisinden güç alması bekleniyor. 12GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar dahili depolama sunacak telefonun pili ise 5.000 mAh büyüklüğünde görünüyor. Bu pil ayrıca 67 watt hızlı şarj desteği sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu