Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

HarmonyOS ve EMUI 11 Karşılaştırıldı(Video)

Şu sıralar akıllı telefon pazarında konuşulan HarmonyOS ve EMUI 11 videolu olarak karşılaştırıldı. İşte farklar, işte benzerlikler.

Kısa süre önce Huawei tarafından duyurulan HarmonyOS Android’i tahtından edecek gibi görünüyor. Duyurulmasından sonra bazı akıllı telefonlar üzerin de test edilmeye başlanan yeni güncelleme henüz küresel anlamda yayınlanmadı. Yapılan testler sonucun da Android işletim sistemine göre daha stabil ve daha hızlı çalıştığı ifade edilen işletim sistemi kullanıcıların da meraklanmasına neden oldu. Yakın da tüm dünyada yayınlanacak olan güncelleme bugün karşılaştırılma videosu ile gündeme geldi. Video da EMUI 11‘de çalıştırılan uygulamalar HarmonyOS’a nazaran daha hızlı açıldı.

Android platformuna göre daha hızlı olduğu belirtilen yeni işletim sistemi, EMUI 11 karşısında geri kalmış gibi görünüyor. Hem yeni kullanıcı arayüzü hem de alacağı güncellemeler ile kullanıcılarına sürekli yenilikler sunacak olan işletim sistemi milyonlara ulaşmanın da yolunu arayacak.

HarmonyOS
HarmonyOS

HarmonyOS Hız Testin De EMUI 11’in Gerisinde Kaldı

Hız testi konusun da rakibinin karşısında geride kalan yeni işletim sistemi kullanıcıları tatmin edecek mi bilinmezken rakibi karşısında geri kaldığı aşikar. Bugün YouTube üzerinde 58 saniyelik bir test videosu ile gündeme gelen işletim sistemlerinin oldukça hızlı olduğunu kabul etmek lazım. Ancak EMUI 11’in başarısını da görmezden gelemeyiz. Yapılan teste EMUI 11’in uygulamaları daha hızlı çalıştırdığı ve kullanıcıya gösterdiği görülüyor.

İşte o karşılaştırma videosu;

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu