GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Buds Plus tüm özellikleri ile karşımızda

Galaxy S20 Plus ve S20 Ultra modellerini satın alanlara hediye edilecek Samsung Galaxy Buds Plus tüm özellikleri ile karşımıza çıktı.

Samsung‘un 11 Şubat tarihinde tanıtacağı Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra modellerini ön sipariş ile satın alacaklara kablosuz kulaklığın hediye edileceği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Galaxy Buds Plus olarak isimlendirilecek olan bu modelin tüm özellikleri bugün sızdırıldı.

Galaxy Buds Plus özellikleri nasıl olacak?

149 dolardan satışa sunulacak olan bu model 17.5 x 19.2 x 22.5 mm boyularında olacak. 6.3 gram ile düz modelden 0.7 gram daha ağır olacak olan bu modelin kulaklıklarında 85 mAh, kutusunda ise 270 mAh’lık batarya yer alacak. Tam dolu şarj ile 11 saat kulaklık ile 22 saat de şarj kutusu ile kullanım sunacak olan kulaklık 3 dakikalık şarj ile 1 saat müzik deneyimi vadediyor.

Galaxy Buds Plus

Dokunmatik kontroller Spotify’ı da ekleyen Samsung, bu modelde suya dayanıklılık için IPX2 sertifikasını kullanacak. Düz model Android ile uyumluyken bu Plus model ise iOS ile de uyumlu olacak. Gürültü engelleme özelliği ve Ambient Aware özelliği ile gelecek olan bu modelin siyah, beyaz, mavi ve kırmızı renk seçenekleri bulunacak.

Galaxy S20 modellerinin satışı ile aynı anda satışa sunulmasını beklediğimiz bu model, Apple’ın AirPods Pro modeline rakip olacak gibi görünüyor. Özellikle bu kulaklığın kırmızı rengi bizleri bile heyecanlandırdı diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu