Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT 5 Pro Resmi Olarak Doğrulandı, Özellikler Fena

realme, resmi hesabı aracılığıyla realme GT 5 Pro modelini doğruladı. Devasa bir soğutma sistemine sahip olacak telefon çok güçlü görünüyor.

realme nihayet bir sonraki amiral gemisi realme GT 5 Pro akıllı telefonu resmi olarak doğruladı. Paylaşım markanın resmi Weibo hesabından geldi. GT 5 Pro’nun önümüzdeki haftalarda tanıtılacağı onay alırken, net duyuru tarihinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 3 işlemci biriminden güç alacak olan telefonun, ısıyı dağıtmak ve kusursuz performans sunmak için VC Soğutma teknolojisini sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

Realme GT 5 Pro Muhtemel Özellikleri

Resmi duyuru öncesinde, realme GT 5 Pro’da yer alacak birçok teknik detay sızdırılmış durumda. Akıllı telefonun 2K çözünürlüklü kavisli bir AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Kutudan Android 14 sürümüyle çıkacak olan telefonda ekran Çinli BOE firmasından tedarik edilecek.

Telefona güç verecek olan Snapdragon 8 Gen 3, LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama ile desteklenecek. 100 watt kablolu ve 50 watt kablosuz hızlı şarj destekli 5.400 mAh pil, telefonun dikkat çeken bir diğer özelliği olacak.

Kamera birimine gelince, telefonda 50 megapiksel çözünürlüğünde ve OIS desteğine sahip Sony IMX966 ana kamera tercih edilecek. Buna ultra geniş açılı ve 50 megapiksel 3x optik yakınlaştırmalı telefoto kameralar eşlik edecek. Önümüzdeki günlerde telefonla ilgili paylaşımlar sürecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu