Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei’in Son Paylaşımı Huawei P50 Heyecanına Neden Oldu?

Huawei, 2 Haziran gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacağı ürünler hakkında paylaşımlara devam ediyor. Son poster Huawei P50 mi acaba?

Huawei cephesinde herkesin gözü kulağı 2 Haziran  tarihinde gerçekleşecek kapsamlı etkinliğe çevrilmiş durumda. Şirket şu ana kadar Watch 3 ve MatePad Pro 2 hakkında paylaşımlarda bulundu. Üstelik iki ürünün de HarmonyOS işletim sistemi ile geleceği onaylandı. Huawei’in aynı zamanda bir web kamerası ve TV serisi de duyuracağı etkinlikte sürpriz bir biçimde Huawei P50 serisini görebiliriz. Huawei’in heyecan yaratan son paylaşımına göz atıyoruz.

Huawei P50 Daha Erken mi Geliyor?

Huawei’in paylaştığı son posterde iki kocaman halkanın yer aldığı görülüyor. Huawei’in bu paylaşımı hangi cihaza dair yaptığı açıkça belli değil, fakat bizde çağrıştırdığı P50 serisinde yer alacak ve standarttan daha büyük olan kamera delikleri. P50 serisinin 2 Haziran’da gerçekleşecek etkinlikte tanıtılması büyük sürpriz olacaktır. Çünkü telefonlar için daha öne 17 Haziran tarihi işaret edilirken, yakın zamanda lansmanın bu defa temmuz ayına ertelendiği bildirildi.

P50 serisinin nasıl bir görünüme sahip olacağı artık sır değil. Geçtiğimiz günlerde telefonların resmi görüntüleri güvenilir bir kaynak tarafından paylaşıldı. P50’nin arkasına baktığımızda üstteki delikte iki kamera bulunuyor. Alttaki delikte bir kamera ve LED flaş yer alıyor. P50 modelinde toplam üç kamera yer alacak. Bu kameralar ana, ultra geniş açılı ve telefoto kamera şeklinde olacak.

P50 Pro ve P50 Pro Plus modellerine baktığımızda dört bir yani kavisli bir ekran karşımıza çıkıyor. P50 Pro’da dört, Plus modelde ise beş arka kamera göze çarpıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu