Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 15’in Ekranı Şimdiden Gösterildi, Rekor Geliyor

Gelecek yıl çıkış yapacak Xiaomi 15 modelinin ekranı güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldı. Ekran çerçeveleri inanılmaz görünüyor.

Xiaomi bu yıl ki tüm amiral gemisi akıllı telefonlarında Çinli TCL tarafından üretilen ekranlar kullandı. Bunun yerli tedarikçi isteğinden mı yoksa cihazların maliyetini düşürmeye yönelik bir stratejiden mi kaynaklandığı belli değil. Ancak gerçek şu ki, büyük olasılıkla Xiaomi amiral gemisi telefonlarınını TCL ekranlarla donatmaya devam edecek. Bunun bilgi ışığında Digital Chat Station muhbiri tarafından paylaşılan yeni TCL ekran panelinin canlı bir fotoğrafı paylaşıldı. İddialara göre bu panel Xiaomi 15 modelinin ekranı olacak.

Xiaomi 15 Ekranı Rekor Kıracak

Söz konusu panel, Xiaomi 13 ve Xiaomi 14’te olduğu gibi 6.36 inç büyüklüğünde. Bakıldığı zaman bu panel oldukça ince ekran çerçevelerine sahip ve Xiaomi 14’ün rekor kıran ekran / kasa oranını daha da geliştirecek. Hatırlayalım Xiaomi 14’te 6,36 inçlik büyüklüğünde 1,5K çözünürlük, 1Hz ila 120Hz LPTO yenileme hızına sahip ve 3.000 nit tepe parlaklığa ulaşan OLED ekran yer aldı.

Sızdırılan ekran panelinin Xiaomi 15’te kullanılmasıyla yeni bir rekorun kırılması bekleniyor. Ayrıca bu sızıntı, Xiaomi 15’in prototiplerinde test edilmek üzere geliştirilmeye başlandığını gösteriyor olabilir. Xiaomi 15 serisinin önümüzdeki sonbaharda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu