Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

GTA 6 Resmen Duyuruldu! İşte Rockstar Games’in İlk Açıklaması


Oyuncuların rüyası haline gelen GTA 6, Rockstar Games tarafından resmi olarak duyuruldu. İşte gündemi sallayan o açıklama.

Uzun yıllardır spekülasyon ve tartışma konusu olan ikonik GTA 6, Rockstar Games tarafından resmi şekilde duyuruldu. En çok beklenen oyunun gelişiminin devam ettiğini söyleyen Rockstar, yeşil ışığı da oyunculara vermiş oldu. İşte çok beklenen GTA 6 duyurusu.

GTA 6 Artık Hayal Değil! Resmi Olarak Açıklandı

Çoğu oyuncu Rockstar Games’in belirttiği gibi GTA 5’in inanılmaz derecede uzun ömürlü bir video oyunu olduğu konusunda hemfikir. Ancak birçok GTA hayranı daha taze ve yeni bir ürün istiyor.

GTA 6

Rockstar Games, milyonlarca kişinin beklediği GTA 6’nın geliştirme aşamasında olduğunu belirtti. Şirket, “Amacımız daha iyisini sunmaktır.” diyerek oyun için ilk yeşil ışığı yaktı ve daha geniş açıklamalarda bulundu:

GTA V’in beklenmedik derecede uzun süreli olmasının ardından pek çoğunuzun yeni bir GTA oyunu hakkında bize sorular sorduğunun farkındayız. Ürettiğimiz her projede amacımız, bir önceki işimizin üzerine koyarak daha iyisini sizlere sunmak. Sizlere Grand Theft Auto serisinin yeni bir oyunu üzerinde çalıştığımızı söylemekten mutluluk duyuyoruz.”

Bu açıklamalar ile birlikte GTA 6’nın geliştirme aşamasında olduğu resmen onaylandı. Oyunun çıkış tarihi ise önceden olduğu gibi şu anlık gizemli. Ancak çoğu endüstri analisti oyunun 2024 ve 2025 yılları arasındaki bir tarihte çıkış yapacağına işaret ediyor. Bu kadar uzun süreli bir bekleyişin oyuncular için değeceğini düşünüyoruz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu