Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 10. yaş partisinde neler tanıtılacak? Ver mehteri başkan

Xiaomi CEO’su Lei Jun bugün yaptığı resmi açıklama ile Xiaomi 10. yaş partisinde hangi ürünler tanıtılacağını resmi olarak duyurdu.

Xiaomi, son dönemde adını global pazarda oldukça duyuran bir marka konumunda. Xiaomi 10. yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. 11 Austos günü yapılacak bir etkinlik ile Xiaomi yeni ürünlerini pazara sunmayı amaçlıyor. Xiaomi bugün Çin pazarında istediği noktada halen değil ama Hindistan pazarında lider durumda ve geçilecek gibi de değil.

Ülkemiz pazarında da GSM Operatörlerine ve MediaMarkt gibi perakendecilere giriş yapması ile Xiaomi markası daha da popüler bir hale geldi. Xiaomi‘nin ele avuca sığmayan CEO’u Lei Jun Başkan bugün kişisel Weibo sayfasından bir duyuru gerçekleştirdi ve 11 Ağustos günü tanıtacağı ürünleri listeledi

Xiaomi 10. yaş gününde hangi ürünleri tanıtacak?

  • Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition (Xiaomi Mi 10 Ultra)
  • Redmi K30 Extreme Commemorative Edition (Redmi K30 Ultra)
  • İkinci nesil OLED TV
Xiaomi Mi 10 Ultra
Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomi Mi 10 Ultra ile ilgili bilgileri bir süredir sizlerle paylaşıyoruz. Kısa süre önce Display Supply Chain Consultants ve DisplaySearch’ün kurucusu Ross Young, Xiaomi Mi 10 Ultra dünyanın ekran altı ön kamerasına sahip olan ilk ticari akıllı telefonu olacağını duyurdu. Bu da telefon ile ilgili yapılan ilk resmi açıklama oldu.

Bu açıklama sonrasında Çin’de Xiaomi Mi 10′nun fiyatından düşüş olması ise “yeni telefona yer açılıyor” yorumlarının yapılmasını sağladı. Bakalım Xiaomi, bize neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu