Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 özellikleri bu defa LG tarafından açıklandı

LG V30 özellikleri hakkında daha önce kriter testlerinden öğrendiğimiz bazı detaylar bu defa şirket tarafından resmi olarak onaylandı. LG, V30 ekran özellikleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. LG telefonun ekran özelliklerini açıklamakla kalmadı, aynı zamanda bir görüntü de yayınlandı. Söz konusu görüntü telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı noktasında önemli ipuçları veriyor.

LG V30 özellikleri

LG V30 modelinde 6 inç büyüklüğünde QHD+ (1440 x 2880 piksel) çözünürlüklü OLED ekran yer alacak. şirket G Flex 2 modelinde bu yana ilk kez bir telefonda OLED ekran kullanacak. Ekran, HDR10  desteğine sahip olacak ve video/filmleri daha yüksek kontrast ve daha yüksek kare hızında oynatacak. 18:9 formatına sahip olacak ekranın üzerinde kavisli bir cam ile korunacak. Bu da telefona kavisli ekran görünümü verecek.

LG V30 özellikleri
LG V30 özellikleri

Yayınlanan görselde telefonun altında herhangi bir LG logosunun yer almadığı görünüyor. Logo bu defa sadece arka bölümde kullanılacak. Yine dikkat çeken bir diğer nokta ince ekran çerçeveleri. LG’ye göre V30 modelinde alt ve üst ekran çerçeveleri %50 ve %20 oranında azaltılmış.

31 Ağustos’ta IFA 2017 etkinliğinde tanıtılacak telefona Snapdragon 835 ve 4 GB RAM güç verecek. LG V30’da çift arka kamera kullanılacak ve iddiaya göre kameralardan biri f/1.6 diyafram açıklığına sahip olacak.

Galaxy Note 8 tüm özellikleri açığa çıktı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu